Κέιτ Μίντλετον: Θερμή υποδοχή στη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της – Όλο το στάδιο όρθιο να τη χειροκροτεί


Η Κέιτ Μίντλετον έκανε τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μετά από καιρό στον τελικό του Wimbledon και γνώρισε θερμή υποδοχή από το κοινό που βρισκόταν στο στάδιο. Όταν η παρουσία της πριγκίπισσας της Ουαλίας ανακοινώθηκε και εμφανίστηκε στο Royal Box, το στάδιο σηκώθηκε όρθιο και τη χειροκρότησε θερμά για αρκετή ώρα.

Η Κέιτ συνοδευόταν από την κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ, και την αδερφή της, Πίπα Μίντλετον. Μαζί παρακολούθησαν τον τελικό αγώνα, όπου ο Carlos Alcaraz αντιμετώπισε τον Novak Djokovic και κέρδισε σε τρία σετ.

Η αναλυτής χειλιών, Jeremy Freeman, αποκάλυψε ότι η Κέιτ Μίντλετον είπε στην κόρη της, «Έλα προς τα εδώ», καθώς πλησίαζαν τις θέσεις τους στο Royal Box. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ φαινόταν ελαφρώς μπερδεμένη, με την Κέιτ να την καθοδηγεί και την Πίπα να ακολουθεί λίγο πιο πίσω.

Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, ευχαρίστησε τη γυναίκα που τις συνόδευε και χαιρέτησε το πλήθος που χειροκροτούσε όρθιο. Στη συνέχεια, είπε «γεια» στο πλήθος και στράφηκε στην Deborah Jevans, σχολιάζοντας «τόσο γλυκό».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν αυτή που απένειμε το τρόπαιο του Wimbledon στον Carlos Alcaraz, καθώς ο Ισπανός κέρδισε το Grand Slam για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μετά τον αγώνα, η Κέιτ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ μίλησαν με τον τενίστα εκτός γηπέδου, αποκαλύπτοντας ότι παρακολουθούσαν τις επιδόσεις του από το σπίτι.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ