Βρετανία: Η Εκδίκηση οδήγησε στην τριπλή δολοφονία με βαλλίστρα


Η Βρετανία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την τριπλή δολοφονία με βαλλίστρα που έγινε στο Μπούσι του Χερτφορντσάιρ. Τα θύματα ήταν η 25χρονη Λουίζ, η μητέρα της Κάρολ, 61 ετών, και η αδερφή της Χάνα, 28 ετών. Ο Κάιλ Κλίφορντ, που θεωρείται ύποπτος, καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας να φεύγει από το σπίτι με μια βαλλίστρα τυλιγμένη σε λευκό σεντόνι και τώρα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αφού εντοπίστηκε σε νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο.

Φίλοι της οικογένειας αποκάλυψαν ότι η Λουίζ είχε σχέση με τον Κλίφορντ για έξι μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων της ασκούσε έλεγχο. Ένας οικογενειακός φίλος ανέφερε ότι ο Κλίφορντ προσπαθούσε να ελέγχει τη Λουίζ, ζητώντας της να μην φοράει μακιγιάζ και να μην έχει άντρες φίλους. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν προηγούμενα περιστατικά βίας, ο Κλίφορντ είχε επιβλητική συμπεριφορά.

Ένας άλλος φίλος της οικογένειας, ο Αμπτούλ Μόρσλι, δήλωσε ότι η Λουίζ ήταν ερωτευμένη με τον Κλίφορντ, αλλά υπήρχαν προβλήματα με την εξουσιαστική του συμπεριφορά. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο δολοφόνος μπορεί να κρατούσε αιχμάλωτες τις τρεις γυναίκες για ώρες πριν τις σκοτώσει.

Η κοινότητα του Μπούσι είναι συγκλονισμένη από το φρικτό έγκλημα, καθώς η οικογένεια ήταν γνωστή και αγαπητή στην περιοχή. Οι έρευνες συνεχίζονται, αλλά η αστυνομία δεν αναζητά άλλον ύποπτο για την υπόθεση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ