Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 11η ημέρα του Ιουλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις και θετικές συναναστροφές

Η Πέμπτη είναι μια πλούσια σε αστρολογικές ενδείξεις ημέρα, καθώς έχουμε δυο σημαντικές πλανητικές συμμετρίες: το τρίγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς και το τρίγωνο της Αφροδίτης από την τελευταία μοίρα του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα. Στην πορεία της ημέρας η Αφροδίτη θα αποχωρήσει από τον Καρκίνο και θα εγκατασταθεί στο ζώδιο του Λέοντα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχηματίζοντας αντίθεση με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες και δυο τρίγωνα με τον Άρη και τον Ουρανό στη συνέχεια. Σε γενικές γραμμές ενώ οι μέρες που η Σελήνη βρίσκεται στα μεταβλητά ζώδια είναι λίγο πιο ασταθείς, η τόση ενεργοποίηση του Κρόνου όμως τόσο από τον Ήλιο όσο κι από τη Σελήνη μας κάνει να συγκεντρωνόμαστε με μεγαλύτερη ευκολία στους στόχους μας και να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, χωρίς να χάνουμε τη δημιουργικότητα μας αλλά και την πνευματικότητα μας. Η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις και θετικές συναναστροφές. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μας κάνει να νοσταλγούμε ωραίες στιγμές, να θέλουμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και να βρεθούμε σε όμορφα μέρη για να χαλαρώσουμε με τη συντροφιά αγαπημένων μας προσώπων. Δίνει μια πιο ρομαντική διάσταση στη μέρα μας και μας δημιουργεί την ανάγκη να εκφραστούμε δημιουργικά μέσω της τέχνης είτε απολαμβάνοντας μια συναυλία είτε μια παράσταση σε ένα θέατρο. Η τέχνη είναι πάντα μεγάλο καταφύγιο και γαληνεύει την ψυχή μας. Σήμερα όμως έχουμε και μια όμορφη πλανητική αλλαγή, καθώς η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα κι επηρεάζει θετικά την καθημερινότητα, τις σχέσεις και τα οικονομικά μέχρι τις 06/08 που θα διατηρήσει αυτή τη θέση. Ενθουσιαζόμαστε και παθιαζόμαστε πιο εύκολα, αναζητάμε τις απολαύσεις και τις χαρές του καλοκαιριού και ακόμη γινόμαστε πιο γενναιόδωροι με τους άλλους, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Το πρωί με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικογενειακά θέματα ή οι υποχρεώσεις σας, αλλά μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θέλετε ή να βιάζεστε να δείτε αποτελέσματα. Από το απόγευμα και έπειτα όμως μπορεί ένα τηλεφώνημα ή μια συζήτηση που κάνετε κάπως να σας ξεμπλοκάρει. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτητικές όψεις που έχουμε αυτή την εβδομάδα και βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Σήμερα μπορεί να έχετε ένα νέο που αφορά οικονομικά. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας κάνει να νοσταλγείτε πρόσωπα ίσως κι από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ένα φίλο-η με τον οποίο-α έχετε χαθεί τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να πάρετε την απόφαση μάλιστα να κάνετε μια επίσκεψη σε ένα μέρος που σας έχει λείψει ή έχετε ωραίες μνήμες από κει. Στα καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Λέοντα μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, της φήμης, των παιδιών. Θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι το ξημέρωμα της 5ης Αυγούστου, χαρίζοντας σας ένα διάστημα ιδιαίτερα ενεργητικό στα παραπάνω θέματα και για πολλούς πολύ ευχάριστο. Κάποιοι θα κάνετε νέες γνωριμίες, άλλοι θα ερωτευθείτε, άλλοι θα αποφασίσετε για το μέλλον μιας σχέσης, ενώ αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση ενός απογόνου θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας.

Ταύρος

Στο ξεκίνημα της μέρας με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου και την αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο το άγχος σας θα είναι έκδηλο και δύσκολα θα μπορείτε να το κρύψετε είτε για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά είτε με την προσωπική σας ζωή. Δεν είναι όμως κατάλληλες οι πρωινές ώρες για να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις ή να κάνετε βιαστικές ενέργειες. Τα πράγματα θα βελτιωθούν στην πορεία της μέρας που τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Άρη στο ζώδιο σας και τον Ουρανό θα ευνοήσουν τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Πολύ θετικό το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σήμερα, αλλά και οι όψεις της Σελήνης στην πορεία της μέρας. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας αλλά και τις ευθύνες. Συζητήστε και οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Μέσα στη δίνη όμως των υποχρεώσεων μην ξεχνάτε να χαλαρώνετε και λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό που δεν αντέχετε είναι άτομα γύρω σας να σας παραπονούνται ή να είναι αρνητικοί και να σας αποθαρρύνουν αναφορικά με τους στόχους σας. Στον αντίποδα, η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δίνει την απαιτούμενη εξωστρέφεια και βοηθά να κανονίζετε με φίλους δραστηριότητες κι εξόδους που διώχνουν μακριά το άγχος και την πίεση. Σήμερα προχωρά στον Λέοντα και η Αφροδίτη μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να έχετε πλάνα να ανακαινίσετε έναν χώρο, πχ το σπίτι σας, το εξοχικό σας, να κάνετε πλάνα για μια μετακόμιση ή να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της οικογένειας μέχρι τις 05/08 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο.

Δίδυμοι

Τις πρωινές ώρες ενεργοποιείται ο Κρόνος από τους Ιχθύς τόσο από τον Ήλιο όσο και από τη Σελήνη που σχηματίζουν όψεις προς αυτόν. Έτσι το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Κρόνο στους Ιχθύς θα έχετε μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Ενδεχομένως να κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με κάποιο συνεργάτη που θα σας διαφωτίσει ή θα σας δώσει κάποια ιδέα για να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Ωραίο το βράδυ της Πέμπτης αν θέλετε να κανονίσετε μια έξοδο με συνεργάτες σας ή να λάβετε μέρος σε μια κοινωνική εκδήλωση. Η Πέμπτη μπορεί να μην είναι η πιο άνετη μέρα σε γενικές γραμμές, αλλά είναι από τις παραγωγικές μέρες της εβδομάδας για σας. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σας και ίσως σκέφτεστε πώς θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που επιθυμείτε επαγγελματικά να σας αποφέρει και χρήματα. Στα πολύ καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των καθημερινών επαφών. Με τον πλανήτη της σαγήνης και του έρωτα σ’ αυτό τον τομέα μέχρι τις 05/08 θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, για να φλερτάρετε, να είστε πιο δημιουργικοί, πιο ευδιάθετοι.

Καρκίνος

Πρακτικά θέματα φαίνεται να σας απασχολούν στο ξεκίνημα της μέρας και ίσως κάποια οικονομικά. Ενδεχομένως να προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη λογαριασμούς, υποχρεώσεις προς το δημόσιο ή τις τράπεζες και γενικώς να ψάχνεστε περισσότερο με τις δοσοληψίες σας. Σήμερα τα ξημερώματα ο Ήλιος από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Αυτή είναι μια όψη που σας ταιριάζει ιδιαίτερα και μπορεί να βοηθήσει να βρείτε κάτι να σας εξελίξει είτε πρόκειται για ένα νέο γνωστικό πεδίο, ένα σεμινάριο, μετεκπαίδευση, ένα νέο δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο ή να κανονίσετε κάποιο ταξίδι. Κάποια συνάντηση, μια μετακίνηση, ένα τηλεφώνημα το βράδυ μπορεί να σας φτιάξει το κέφι ή να σας κάνει να χαλαρώσετε λίγο από τα άγχη της ημέρας. Σήμερα το απόγευμα σχηματίζεται και το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα και είναι πιο έντονη η επιθυμία σας να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε νέα μέρη και ανθρώπους, να χαρείτε ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας ή και να ερωτευθείτε αν είστε μόνοι-ες. Όμως σήμερα λίγο αργότερα η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο σας και περνά στο ζώδιο του Λέοντα και υπόσχεται αν μη τι άλλο να βοηθήσει να βελτιώσετε την εικόνα των οικονομικών σας, αρκεί να μην το παρακάνετε με σπατάλες και έξοδα.

Λέων

Τα ψυχολογικά αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει η Σελήνη από την Παρθένο και είναι η ευκαιρία σας να ασχοληθείτε και με τα δυο. Σήμερα εξάλλου σχηματίζεται και η ευεργετική όψη τριγώνου του κυβερνήτη σας Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει μια θετική είδηση από το μέτωπο των οικογενειακών σας ή των οικονομικών. Από την άλλη είναι μια καλή ευκαιρία τις απογευματινές ώρες να ξεκουραστείτε λίγο περισσότερο με το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Μια βόλτα στη θάλασσα μπορεί να διώξει το στρες και να βοηθήσει να ηρεμήσει το μυαλό σας από τα άγχη. Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό μπορεί να φέρουν κάποια εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ζήτημα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας μέχρι τις 05/08 και υπόσχεται να φτιάξει τα κέφια σας, να ανεβάσει τη διάθεση σας, να σας κάνει να νιώσετε στο επίκεντρο της προσοχής και φυσικά θα βοηθήσει να βελτιωθεί τόσο η ερωτική όσο και η κοινωνική σας ζωή.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας, ενώ η αντίθεση της προς τον Κρόνο τις πρωινές ώρες στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Σήμερα ολοκληρώνεται και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που σας επιτρέπει να δείτε τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας, είτε αναφέρονται στα επαγγελματικά είτε στις σπουδές, με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και ρεαλισμό. Αν τον τελευταίο καιρό είχατε μπερδευτεί κάπως, με τις σημερινές όψεις μπορεί να αποκρυσταλλώσετε πιο εύκολα τις απόψεις σας. Από το απόγευμα κι έπειτα μπορεί να προκύψει μια θετική είδηση που αφορά στα επαγγελματικά, τις σπουδές ή ακόμη και κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου και σας κάνει να εξιδανικεύετε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, να είστε πιο ανεκτικοί μαζί τους και να μη βλέπετε ίσως τα λάθη τους. Αυτό μπορεί να ισχύει και για μια ερωτική σχέση βέβαια. Μη βάζετε όμως σε «θρόνους» ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά επειδή έχουν κερδίσει τις πρώτες εντυπώσεις μαζί σας. Στην πορεία της μέρας η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα σε ένα οίκο που δεν είναι πολύ λαμπερός κι ενεργητικός, αλλά θα βοηθήσει σιγά σιγά να αποκτήσετε περισσότερη εσωτερική ηρεμία. Ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιες μυστικές συζητήσεις ή επαφές μέχρι τις 05/08 που θα βοηθήσουν στα οικονομικά.

Ζυγός

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Κρόνο το πρωί της Πέμπτης σας καλεί να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά προτεραιότητα είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών χρειάζονται επιμέλεια από σας. Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να έχετε υγιή όρια με τους ανθρώπους που έχετε καθημερινή διάδραση. Δεν σας είναι εύκολο να πείτε «όχι», αλλά μην ξεχνάτε τις στιγμές που εξαιτίας της ευγένειας και της θετικής σας στάσης κάποιοι σας εκμεταλλεύτηκαν και κάνατε πράγματα που δεν επιθυμούσατε. Βάλτε όρια λοιπόν από την αρχή. Ακόμη προσέξτε οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας τις αυξημένες προσδοκίες με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, αλλά και τα μεγάλα έξοδα που μπορεί να κάνετε παρορμητικά. Μπορείτε να περάσετε καλά και με πνεύμα οικονομίας και να μη στερηθείτε τίποτε. Οι μέρες αυτές δεν πατάνε σε γερό υπόβαθρο και είναι λίγο ασαφείς και ρευστές ως προς τα αποτελέσματα τους. Αυτό μπορεί να το συνειδητοποιήσετε κυρίως σε δύο τομείς: στα ερωτικά και τα οικονομικά. Μάλλον είναι οι δύο τομείς που δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τις παρακάτω κινήσεις σας με ευκολία αφού κάποιος παράγοντας θα τροποποιεί την κατάσταση κάθε φορά. Τα πράγματα θα βελτιωθούν λίγο αργότερα που θα περάσει η Αφροδίτη στον Λέοντα, γι’ αυτό αν έχετε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συζητήσεις να κάνετε, δείτε μήπως τις πάτε από αύριο κι έπειτα. Σήμερα η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, περνά στον φιλικό σας Λέοντα μέσα στον τομέα των φίλων, των συνεργατών και των στόχων σας. Είναι η στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους συνεργάτες και τους φίλους ακόμη και να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ακόμη θα είναι μια ωραία περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις και για νέους έρωτες μέχρι τις 05/08. Εξαιρετική η θέση της αν είστε διακοπές ή έστω θέλετε να περνάτε πιο όμορφα την καθημερινότητα σας.

Σκορπιός

Απαιτητικό το πρωινό καθώς πιέζεστε από την αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο. Ένα φιλικό σας πρόσωπο ή ένας συνεργάτης μπορεί να σας ζορίζει με τις απαιτήσεις του. Σήμερα εξάλλου έχουμε και το τρίγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς που μπορεί να βοηθήσει να ξεπεράσετε εμπόδια μακροπρόθεσμα. Αρκεί να είστε υπομονετικοί και να μη βιάζεστε να εκβιάσετε μια λύση. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου η διαίσθηση σας θα είναι ανεπτυγμένη, ενώ μπορεί να έχετε και πολύ ζωντανά όνειρα αυτές τις μέρες. Από την άλλη θα πρέπει να είστε πολύ προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της καθημερινότητας σας και να μην ονειροβατείτε για να μην σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Μπορεί να σας πιάνει νοσταλγία και να θέλετε να μιλήσετε με άτομα από το παρελθόν ή από το συγγενικό σας περιβάλλον. Η επιθυμία να γνωρίσετε νέα μέρη, να ταξιδέψετε, να περάσετε πιο χαλαρά θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Στην πορεία της ημέρας, η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα στον τομέα της καριέρας εκεί που ήδη βρίσκεται ο Ερμής κι ενεργοποιεί ακόμη περισσότερο αυτό τον τομέα. Με κάποιο τρόπο η δουλειά σας γίνεται πιο ορατή από το περιβάλλον σας, από τους ανωτέρους σας ιεραρχικά ή κι από άλλους που μπορεί να δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο με σας.

Τοξότης

Με την αντίθεση της Σελήνης προς τον Κρόνο αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα, θέματα υγείας ή οικογένειας. Μάλιστα μπορεί να έχετε και μια μυστική συζήτηση για κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς δείχνει την ανάγκη εκτός από την υπομονή και τη σκληρή δουλειά που πρέπει να καταβάλλετε για να επιτύχει ένας στόχος σας, πρώτα να πιστέψετε στην επιτυχία του. Η σκληρή δουλειά δεν φτάνει. Χρειάζεται αυτοπεποίθηση αλλά κυρίως πίστη! Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής και μπορεί να σκέφτεστε ή τις διακοπές ή αν δεν έχετε άδεια μια βόλτα στην πιο κοντινή παραλία. Μολονότι αυτή είναι και μια ιδιαίτερα ρομαντική όψη της Αφροδίτης, δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι η προτεραιότητα σας είναι η ερωτική σας ζωή. Πολύ διαφορετική η ενέργεια από το βράδυ της Πέμπτης κι έπειτα, καθώς η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 05/08 φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες να βελτιώσετε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, αλλά και να έχετε πιο ευχάριστες μέρες στις διακοπές σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη τις πρωινές ώρες σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον άξονα των οικονομικών και θα ασχοληθείτε διεξοδικά με έξοδα, έσοδα και γενικώς τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και απολαβές. Ένα τηλεφώνημα ή μια επαφή με κάποιο άτομο που έχει να σας κάνει μια επαγγελματική ή οικονομική πρόταση, μπορεί να έχει ενδιαφέρον με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Από την άλλη μπορεί κάποια άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον να σας απευθύνονται σήμερα ώστε να τα συμβουλεύσετε με τη δική σας μακρά εμπειρία ή γνώση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μολονότι είναι μια ρομαντική όψη, σε αυτή τη φάση για το ζώδιο σας φαίνεται ότι τα όνειρα και οι επιθυμίες σας πιο πολύ εστιάζονται στον οικονομικό κι επαγγελματικό τομέα παρά στο ρομάντζο στη ζωή σας. Ευτυχώς αυτό θα αλλάξει τις επόμενες εβδομάδες. Βλέπετε στα καλά νέα της ημέρας η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα και μέχρι τις 05/08 δίνει έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Μπορεί να κλείσετε μια νέα συμφωνία, να κάνετε μια γνωριμία ή να πάρετε απόφαση να προχωρήσετε σε μια σχέση ή να αφήσετε μια δυσλειτουργική σχέση εντελώς πίσω σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη τις πρωινές ώρες σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον άξονα των οικονομικών και θα ασχοληθείτε διεξοδικά με έξοδα, έσοδα και γενικώς τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και απολαβές. Ένα τηλεφώνημα ή μια επαφή με κάποιο άτομο που έχει να σας κάνει μια επαγγελματική ή οικονομική πρόταση, μπορεί να έχει ενδιαφέρον με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Από την άλλη μπορεί κάποια άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον να σας απευθύνονται σήμερα ώστε να τα συμβουλεύσετε με τη δική σας μακρά εμπειρία ή γνώση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μολονότι είναι μια ρομαντική όψη, σε αυτή τη φάση για το ζώδιο σας φαίνεται ότι τα όνειρα και οι επιθυμίες σας πιο πολύ εστιάζονται στον οικονομικό κι επαγγελματικό τομέα παρά στο ρομάντζο στη ζωή σας. Ευτυχώς αυτό θα αλλάξει τις επόμενες εβδομάδες. Βλέπετε στα καλά νέα της ημέρας η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα και μέχρι τις 05/08 δίνει έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Μπορεί να κλείσετε μια νέα συμφωνία, να κάνετε μια γνωριμία ή να πάρετε απόφαση να προχωρήσετε σε μια σχέση ή να αφήσετε μια δυσλειτουργική σχέση εντελώς πίσω σας.

Ιχθύες

Το πρωινό της Πέμπτης ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση. Βλέπετε η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Κάποιο άτομο πιθανώς μεγαλύτερο σε ηλικία από σας να είναι απαιτητικό σε αυτή τη φάση και να σας ζορίζει. Ευτυχώς στην πορεία της μέρας η Σελήνη θα σχηματίσει θετικές όψεις και μάλιστα σήμερα πραγματοποιείται και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο. Έτσι μπορεί να έχετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με σπουδές, επαγγελματικά θέματα, θέματα παιδιών, προσωπικά θέματα. Προσπαθήστε όμως να κερδίσετε λίγο χρόνο για ξεκούραση. Η μακρόχρονη πορεία του Κρόνου στο ζώδιο σας φθείρει τις άμυνες του οργανισμού σας και δεν πρέπει να αδιαφορείτε. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας οι τάσεις φυγής θα είναι πιο έντονες κι έτσι αν δεν είστε διακοπές δεν θα ήταν κακή ιδέα να πάτε κάπου μια εκδρομή για να αλλάξετε παραστάσεις με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή είναι ιδιαίτερα θετική προς το ζώδιο σας και σε επίπεδο ερωτικών σχέσεων. Θα έχετε πιο ρομαντική διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και μια γνωριμία αν είστε μόνοι-ες. Αργότερα μέσα στη μέρα η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και υπόσχεται μέχρι τις 05/08 να βοηθήσει ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς, υγείας και φυσικής κατάστασης.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ