Βρετανία: Συνελήφθη ο 26χρονος – Ψάχνουν το κίνητρο του δολοφόνου


Βρετανία: Η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη του 26χρονου Kyle Clifford, που καταζητείτο για την επίθεση με βαλλίστρα που οδήγησε στον θάνατο τριών γυναικών στο Bushey του Hertfordshire. Η καταδίωξη έληξε χθες όταν βρέθηκε τραυματισμένος κοντά σε ένα νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο.

Τα θύματα της επίθεσης ήταν η 61χρονη Carol Hunt και οι κόρες της, η 28χρονη Hannah Hunt και η 25χρονη Louise Hunt, οικογένεια του γνωστού σχολιαστή αγώνων του BBC, John Hunt. Η αστυνομία ενημέρωσε ότι ο ύποπτος δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη και δεν έπεσαν πυροβολισμοί από τους αστυνομικούς.

 

Η τραγική αυτή υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινότητα. Μια γειτόνισσα που γνώριζε την οικογένεια τους περιέγραψε ως «ευγενικούς και φιλικούς» ανθρώπους που «πάντα έβρισκαν χρόνο για τους άλλους».

Η 36χρονη Luisa, πελάτισσα της επιχείρησης περιποίησης σκύλων της Louise, δήλωσε στο BBC: «Ελπίζω να τις θυμούνται ως υπέροχες, εργατικές, ευγενικές γυναίκες και όχι ως θύματα».

Ο παρουσιαστής του BBC Radio 5 Live, Mark Chapman, εξέφρασε την «αγάπη και τις σκέψεις του» προς τον συνάδελφο σχολιαστή και φίλο του John Hunt. Με δάκρυα στα μάτια κατά την έναρξη της εκπομπής για το Euro 2024, ο Chapman είπε: «Αυτή ήταν μια σπαρακτική μέρα. Ο John Hunt είναι συνάδελφος και φίλος μας, όχι μόνο για τη σημερινή αθλητική ομάδα του 5 Live, αλλά και για όλους όσοι εργάστηκαν εδώ μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια».



Η αστυνομία ερευνά το κίνητρο πίσω από την τριπλή δολοφονία. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Clifford είχε στο παρελθόν σχέση με τη συνομήλική του, Louise Hunt, κάτι που ίσως ρίχνει φως στα κίνητρα της αποτρόπαιης πράξης.

Η οικογένεια και οι φίλοι των θυμάτων είναι σε βαθύ πένθος και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την απώλεια. Η κοινότητα παραμένει σοκαρισμένη και προσπαθεί να βρει τρόπους να στηρίξει τον John Hunt και να τιμήσει τη μνήμη των αγαπημένων του.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να αποσαφηνίσει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα θύματα.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ