Ιταλία: Σκότωσε τη γυναίκα του και χρησιμοποιούσε το κινητό της παριστάνοντας πως είναι ζωντανή


Ιταλία: Η 42χρονη Francesca Deidda, εξαφανίστηκε το Μάιο από τη Σαρδηνία και οι αρχές πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε από τον άντρα της, τον 43χρονο Igor Sollai.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Francesca Deidda τελευταία φορά εθεάθη τον Μάιο και και πιστεύεται ότι λόγος της εξαφάνισης της είναι ο άντρας της, Igor Sollai, τον οποίο και συνέλαβαν οι αρχές.

Μετά την τελευταία φορά που την είδαν οι γνωστοί της, μηνύματα από το κινητό της στάλθηκαν σε φίλους και οικογένεια αναφέροντας ότι θέλει να μείνει για λίγο καιρό μόνης της ώστε να επεξεργαστεί το τέλος της σχέσης της. αρνούμενη όμως να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον οποιοδήποτε.

Το τηλεφωνικό κέντρο όπου δούλευε, έλαβε και αυτό ένα email με την παραίτηση της, μετά την εξαφάνιση της.

Οι αρχές πιστεύουν ότι αυτά τα μηνύματα και email γράφτηκαν από τον άντρα της Igor Sollai, αφότου σκότωσε και έκρυψε το σώμα της γυναίκας του, χρησιμοποιώντας αυτά για να κρύψει τα εγκλήματα του και για να προσποιηθεί ότι η γυναίκα του είναι ακόμη ζωντανή.

Παρόλο που το κινητό δεν έχει βρεθεί, η παρουσία του στο διαδίκτυο ήταν αυτή που οδήγησε στη σύλληψη του 43χρονου.

Η Deidda δηλώθηκε αγνοούμενη από τον αδερφό της και έναν συνάδελφο στις 30 Μαίου από την ιταλική πόλη San Sperate, στο Κάλιαρι της νότιας Σαρδηνίας.

Όταν ερωτήθηκε ο Sollai γιατί δεν την δήλωσε ο ίδιος, είπε ότι το είχε κάνει ήδη ο αδερφός της.

Η αστυνομία απέκλεισε γρήγορα το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και εκούσιου χωρισμού και συγκέντρωσε την προσοχή της στη σχέση της με τον άντρα της, ο οποίος φέρεται να έκανε αρκετές αντικρουόμενες δηλώσεις.

Ο Sollai υποστηρίζει ότι η γυναίκα του ήθελε λίγο χρόνο για τον εαυτό της για να σκεφτεί.

Οι αρχές λένε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι η σχέση τους είχε φτάσει σε ένα δύσκολο σημείο πριν την εξαφάνιση της Deidda.

Χωρίς να έχει βρεθεί πτώμα, ο Sollai συλλήφθηκε την προηγούμενη βδομάδα με κατηγορίες για φόνο και παραμένει κρατούμενος.

Δηλώνει αθώος και ο δικηγόρος του Carlo Demurtas δηλώνει “Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι ήταν δολοφονία και μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει στοιχεία για να δείξουν ότι ο πελάτης μας χρησιμοποίησε το κινητο της γυναίκας του, όυτε ότι έστειλε το email”.

Ο Demurtas έκανε λόγο για τον Sollai να λάβει κατ’οίκον περιορισμό ή να ελευθερωθεί μέχρι την δίκη αλλά ο δικαστής αποφάσισε να μείνει κρατούμενος.

Το σπίτι του ζευγαριού, όπου έμεναν μαζί από το 2012, αλλά και το αμάξι τους κατασχέθηκαν από την αστυνομία.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ