Ψυχικό: Προθεσμία έλαβε ο κατηγορούμενος εκτελεστής – Οι συσχετισμοί με Greek mafia


Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από το Σάββατο ένας 44χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Ο συλληφθείς, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοφορία-οπλοχρησία, οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια. Αφού παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου.

Οι αστυνομικές έρευνες

Η σύλληψη του κατηγορούμενου έγινε μετά από εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες και αξιοποίηση πληροφοριών. Οι αρχές ακολούθησαν τον 44χρονο μέσω καταγραφών από κάμερες ασφαλείας και τον εντόπισαν στου Ζωγράφου, όπου βρισκόταν με τη σύντροφό του. Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκε στον ανακριτή.

Το σημαντικό λάθος του εκτελεστή

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έκανε ένα κρίσιμο λάθος που οδήγησε στη σύλληψή του. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, σχολίασε στους αστυνομικούς: «Με το δικό μου όχημα θα την έκανα; Χαζός είμαι;», μια φράση που ακούγεται συχνά από δράστες ανθρωποκτονιών. Οι αρχές προχωρούν σε άρση τραπεζικού απορρήτου τόσο του 44χρονου όσο και των συγγενών και φίλων του, καθώς και του φερόμενου ηθικού αυτουργού, για να εντοπίσουν ενδεχόμενα ύποπτα εμβάσματα.

Συσχετισμοί με την Greek Mafia

Οι αστυνομικές αρχές υποπτεύονται ότι ο φερόμενος δράστης έχει σχέσεις με την Greek mafia. Ο 44χρονος είναι γνωστός ποινικός και είχε εμπλακεί στην απαγωγή του Παναγοπούλου, με τα χρήματα της απαγωγής να φέρεται πως κατέληξαν στην Greek mafia. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ανεύρεση του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας, με τις αρχές να βρίσκονται κοντά στα ίχνη του.

Συνεχιζόμενες έρευνες και νέες αποκαλύψεις

Η αστυνομία παρακολουθεί τέσσερα ακόμη άτομα στη Μύκονο και αναμένονται σύντομα εξελίξεις στην υπόθεση. Οι αρχές παραμένουν σε εγρήγορση και συνεχίζουν τις έρευνες, ενώ ενισχύεται το κλιμάκιο των αστυνομικών που ασχολείται με την υπόθεση στη Μύκονο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ