Αντώνης Ρέμος: Οι Δηλώσεις Δημητρακόπουλου για την φερόμενη υπόθεση φοροδιαφυγής


Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έκανε δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία εμπλέκεται ο πελάτης του. Σύμφωνα με τον Δημητρακόπουλο, ο Ρέμος υφίσταται την ίδια διαδικασία φορολογικού ελέγχου όπως και πολλοί άλλοι πολίτες. Ο δικηγόρος τόνισε ότι πριν από οποιαδήποτε δημόσια δέσμευση ή διαπόμπευση, οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να καλέσουν τον πολίτη για εξηγήσεις.

Ο κος. Δημητρακόπουλος διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες ότι ο Αντώνης Ρέμος δήλωνε μόνο 50.000 ευρώ ως εισόδημα, χαρακτηρίζοντάς τες ανακριβείς και στοχευμένες στη διαπόμπευση του τραγουδιστή. Αναφέρει επίσης ότι ο Ρέμος είναι ένας από τους λίγους καλλιτέχνες που έχει επανειλημμένα ελεγχθεί από τις φορολογικές αρχές και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του​​​​.

Αντιδράσεις του Αντώνη Ρέμου

Ο Αντώνης Ρέμος έκανε δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής που τον αφορά, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day». Ο τραγουδιστής εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να αποδείξει την αθωότητά του και να αποτινάξει κάθε μομφή σε βάρος του. Ο ίδιος τόνισε ότι έχει υποστεί επανειλημμένους ελέγχους από τις φορολογικές αρχές και έχει ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις του​​​​.



Ο Ρέμος, μέσω του δικηγόρου του, ανέφερε ότι πριν από οποιαδήποτε δημόσια δέσμευση ή διαπόμπευση, οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να καλέσουν τον πολίτη για εξηγήσεις. Υπογράμμισε ότι η πληροφορία πως δήλωνε μόνο 50.000 ευρώ είναι ανακριβής και σκοπό έχει τη διαπόμπευσή του​​.




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ