Λασίθι: Σήμερα κηδεύεται ο 36χρονος πατέρας ενός παιδιού- Τη Δευτέρα η απολογία του μπατζανάκη του


Η τοπική κοινωνία του Λασιθίου παραμένει συγκλονισμένη από την τραγική απώλεια του 36χρονου Γιώργου, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια άσκοπων πυροβολισμών σε γλέντι στο Οροπέδιο Καθαρού. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στην Ιεράπετρα, όπου οικογένεια, φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Ο Γιώργος, πατέρας ενός παιδιού, πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον 32χρονο μπατζανάκη του, ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης και έριχνε μπαλωθιές. Ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές και κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. Σε δήλωσή του, εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη και ισχυρίστηκε ότι δεν περίμενε πως θα προκαλούσε τέτοια καταστροφή.



Το περιστατικό έχει φέρει στο φως και άλλα τραγικά περιστατικά στην περιοχή. Πρόσφατα, σημειώθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε μαντρί κτηνοτρόφου στο Οροπέδιο Καθαρού, ενώ υπήρξε και εμπρησμός σε άλλο μετόχι, γεγονότα που ίσως συνδέονται με αντιπαλότητες μεταξύ κτηνοτρόφων​​​​.

Η τοπική κοινωνία είναι σε κατάσταση σοκ και θρηνεί για την απώλεια του Γιώργου, ενός ανθρώπου που ήταν γνωστός για την ηρεμία και την προσήλωσή του στην οικογένεια.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 32χρονου

Αστυνομικοί προχώρησαν σε αυτοψία, συλλέγοντας στοιχεία και καταθέσεις που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης η οποία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όλη την Κρήτη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ