Ακυβέρνητο ιστιοπλοϊκό ανοιχτά της Σκοπέλου [εικόνες & βίντεο]


Σήμερα το μεσημέρι, περίπου στις 12:30, ένα ιστιοπλοϊκό τουριστικό σκάφος εξέπεμψε σήμα κινδύνου ανοιχτά του Βαθιά Σκοπέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα στο πηδάλιο, με αποτέλεσμα να μείνει ακυβέρνητο.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του πλοίου Superstar της Seajets, το οποίο είχε φτάσει κοντά στο λιμάνι της Σκοπέλου. Παρά την προγραμματισμένη πορεία του, αποφασίστηκε η συνδρομή του στον εντοπισμό και τη διάσωση του ακυβέρνητου ιστιοπλοϊκού. Το Superstar προσέγγισε το σημείο, παρέχοντας πολύτιμη βοήθεια.

Στην περιοχή κατέφτασε σύντομα και το σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ενώ παραπλέοντα σκάφη συνέδραμαν στην προσπάθεια διάσωσης. Η συνεργασία όλων των δυνάμεων αποδείχθηκε καθοριστική για την ασφαλή επίλυση της κατάστασης.

Το ιστιοπλοϊκό σκάφος, που σύμφωνα με πληροφορίες του Skiathoslife.gr αντιμετώπισε το πρόβλημα στο πηδάλιο, παραμένει ασφαλές χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων. Το πλοίο Superstar συνέχισε το δρομολόγιό του μετά την επιτυχή συνδρομή του.

Δείτε φωτογραφίες του ακυβέρνητου ιστιοπλοϊκού σκάφους ανοιχτά της Σκοπέλου


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ