Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 4η ημέρα του Ιουλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Δεν είναι μια σταθερή μέρα για λήψη αποφάσεων οπότε αποφύγετε τις δεσμεύσεις

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι η κυρίαρχη όψη της ημέρας που επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς, καθώς ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιο σας και η Σελήνη σε κόντρα από τους Διδύμους. Καταρχάς οφείλετε να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν πείτε ή γράψετε κάτι που ενδέχεται να παρερμηνευθεί. Μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο αυτές τις μέρες που έχει μεγαλύτερη ένταση κι όλοι είναι στην κυριολεξία στην «τσίτα». Προσέξτε το κινητό σας, τα δεδομένα στον υπολογιστή σας, την ασφάλεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς να περιμένετε μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας σε όλα τα παραπάνω. Εννοείται προσοχή και στο μεταφορικό σας μέσο. Πιθανώς να υπάρχει και μια ανησυχία σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή ένα ακίνητο, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο – Δυσκολίες στις διεκπεραιώσεις

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Καρκίνο, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, θα υπάρξει δυνατότητα να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και να γίνουν συζητήσεις με διαλλακτικές πλέον διαθέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης διστακτικότητα θα υπάρξει για ρίσκα και πρωτοβουλίες, θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθεροποίηση, κατοχύρωση και εξασφάλιση.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ήρεμα και ευχάριστα, στις περιπτώσεις που γίνουν συζητήσεις για αποκατάσταση ή συγκατοίκηση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι πιέσεις. Οι καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν θετικά, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για έναρξη σταθερής σχέσης.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως οι σκέψεις να είναι μπερδεμένες, θα υπάρξει αναποφασιστικότητα. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για ρίσκα και αβέβαια άλματα, οι παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή στις βιαστικές ενέργειες, ίσως να γίνουν επιλογές που δεν θα αποδειχτούν εποικοδομητικές.

Εμπόδια και δυσκολίες θα υπάρξουν στις διαπραγματεύσεις, κάποιοι θα βγάλουν στην επιφάνεια την αρνητική και αδιάλλακτη πλευρά του χαρακτήρα τους. Προσοχή στις αυταπάτες και στα γρήγορα συμπεράσματα, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι αναλυτικός, καλό θα είναι να δοθεί σημασία στα απτά γεγονότα και όχι στη διαίσθηση. Παραπλανητικό θα είναι το προαίσθημα, ελλοχεύει κίνδυνος για λανθασμένα συμπεράσματα που με τη σειρά τους θα φέρουν απογοητεύσεις, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Κριός

Καθώς η κύρια όψη σήμερα είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία για να αντεπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα. Είναι σαν να σας παίζει παιχνίδια το μυαλό σας. Γι’ αυτό πρέπει να σιγουρεύεστε για καθετί που διαβάζετε, ακούτε ή σας λένε. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η όψη είναι κυρίαρχη στην παραπληροφόρηση. Παίζει φυσικά να υπάρχει κι ένα έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί αφού όλα θα αποκαλυφθούν παρακάτω. Προσπαθώντας με τη τετράγωνη λογική να εξηγήσετε τα πράγματα σήμερα θα σας ρίξει στην απογοήτευση. Αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις. Παρόλα αυτά αν είστε καλλιτέχνες η όψη είναι βοηθητική για να έχετε έμπνευση.

Ταύρος

Σήμερα η κυρίαρχη όψη είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται μέσα στον τομέα των στόχων, των ομάδων των οποίων είστε μέλος (αυτό συμπεριλαμβάνει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και των συνεργατών. Όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Ακόμη είναι πιθανό να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Αντί να βλέπετε με στραβό μάτι αυτές τις μέρες, δείτε τις σαν την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα του παρελθόντος, να περιποιηθείτε καλύτερα το έργο που θέλετε να παρουσιάσετε ή να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στον τομέα των φίλων και των συνεργατών. Όμως δεν είναι οι σωστές μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ακριβώς γιατί άλλο μπορεί να βλέπετε κι άλλο να ισχύει. Προσοχή ακόμη σε επαγγελματικές και οικονομικές δοσοληψίες.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο της Σελήνης από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα κυριαρχεί σήμερα κι είναι κάπως απατηλό βάζοντας φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πώς θα το καταφέρετε. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε και μην κάνετε άτσαλες και παρορμητικές κινήσεις. Είναι κάτι εντελώς προσωρινό όλο αυτό που συμβαίνει. Βέβαια θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τα νεύρα και την ένταση σας κυρίως δε όταν απευθύνεστε σε ανωτέρους, προϊσταμένους κλπ. Επειδή θα επικρατεί πολλή σύγχυση και ασυνεννοησία γενικότερα σήμερα θα χρειαστεί να γίνετε και πιο επεξηγηματικοί με τους άλλους και πολύ υπομονετικοί όταν δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται με το πρώτο αυτό που λέτε.

Καρκίνος

Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα να κυριαρχεί μπορεί να υπάρχει αρκετή θολούρα σε αυτά που σκέφτεστε ή να δέχεστε έναν καταιγισμό πληροφοριών που θέλουν όμως καλή ανάγνωση και σωστή αξιολόγηση. Προσέξτε όμως αρκετά στον τομέα της επικοινωνίας, ειδικά αν κάνετε κάποιο επάγγελμα στον χώρο της επικοινωνίας ή των επαφών με κόσμο. Προσεκτικά πρέπει να βαδίζετε και σε θέματα δοσοληψιών με τους άλλους ακόμη και σε αυτά που σας φαίνονται αρκετά επιφανειακά. Ακόμη είναι μέρες που ίσως δύσκολα θα μπορείτε να πείσετε όσους διαφωνούν μαζί σας, καθώς όλοι θα είναι πιο καχύποπτοι, οπότε μην μπαίνετε στη διαδικασία. Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνοντας έμφαση στο παρασκήνιο αλλά και τη φυσική σας κατάσταση και λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα περάσει στο ζώδιο σας προετοιμάζοντας τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου.

Λέων

Σίγουρα έχετε ακούσει την έκφραση «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» κι αν υπάρχει μια αλήθεια για την όψη Σελήνης-Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα είναι ότι θα σας ταλαιπωρήσει μόνο αν δεν προσέξετε τις λεπτομέρειες. Μάλιστα ακριβώς επειδή ο Ποσειδώνας βρίσκεται και σε ένα μυστικό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάποιες φορές θα πρέπει να υποπτεύεστε τι δεν πάει καλά ή να είστε καχύποπτοι με ό,τι παρουσιάζεται σαν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πιθανώς ακόμη να μην μπορείτε να διαχωρίσετε σε μια ερωτική ή επαγγελματική ιστορία τις προθέσεις της άλλης πλευράς. Εκτός αν αυτά τα παιχνίδια τα παίζετε εσείς. Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα κι εκεί δεν φτάνει μόνο να κάνετε σωστή διαχείριση, θα πρέπει να προσέχετε τα ψιλά γράμματα σε χρεώσεις, τους αφύσικα φουσκωμένους λογαριασμούς και ό,τι άλλο χτυπά περίεργα στο μάτι ή το αυτί σας. Κατά τα άλλα, την Πέμπτη έχουμε μια συμπαθητική Σελήνη στους Διδύμους που βοηθά ιδιαίτερα στις επαφές σας με φίλους, συνεργάτες κι ευνοεί τη συλλογική δουλειά.

Παρθένος

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα. Ενδεχομένως να ανακαλύψετε ανισορροπίες, αδυναμίες ή προβλήματα σε μια σημαντική σας σχέση ή να σας πιάσουν ανασφάλειες σχετικά με τα επαγγελματικά και την πορεία της καριέρας σας. Πριν όμως αποφασίσετε μια σύγκρουση προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, να κάνετε κάποιο διάλογο ή έστω να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο με σας τους ίδιους σε σχέση με τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητες σας. Θα δώσετε λοιπόν τον απαραίτητο χρόνο και από την άλλη εβδομάδα θα αποφανθείτε αν θέλετε ή δεν θέλετε να υπάρχετε στη σχέση αυτή. Από την άλλη, αν κάνετε τώρα κάποια γνωριμία θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί αν δεν γνωρίζετε το παρελθόν του ατόμου όσο κι αν σας ενθουσιάζει. Δε λέω να μη ζήσετε το παραμύθι, αλλά παίζει να είναι απλώς παραμύθι κι εσείς να φανταστείτε κάτι άλλο. Προσεκτικοί και σε ό,τι ακούτε σε σχέση με τα επαγγελματικά. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σοβαρές αποφάσεις.

Ζυγός

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, με τον τελευταίο να βρίσκεται μες τον τομέα της υγείας και της εργασίας, είναι η κυρίαρχη όψη της σημερινής μέρας. Εννοείται αν έχετε καιρό να ελέγξετε τα επίπεδα της υγείας σας μην το καθυστερείτε. Φροντίστε τον οργανισμό σας, τις άμυνες, τραφείτε καλύτερα και κυρίως προσπαθήστε να χαλαρώνετε το νευρικό σας σύστημα που «χορεύει» ειδικά στον χώρο της δουλειάς με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των άλλων. Προσπαθήστε να μη χάνετε την ενέργεια σας σε άσκοπες επαφές και συζητήσεις ή σε ανώφελες διαμάχες με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Ακόμη μη λάβετε σήμερα πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας.

Σκορπιός

Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, αλλά όσο κι αν προσπαθείτε είναι δύσκολο να καταφέρετε να τα εκλογικεύσετε. Αντιθέτως από την υπερανάλυση μπορεί να φτάνετε ακόμη και στο βαθμό να τα σκέφτεστε και λανθασμένα. Επίσης θέματα που αφορούν στα παιδιά, μια εγκυμοσύνη ή την προσπάθεια απόκτησης ενός απογόνου είναι ακόμη μερικά από τα σενάρια που μπορεί να σας αγχώνουν περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, η επόμενη εβδομάδα θα έρθει με περισσότερες λύσεις σε όλα τα παραπάνω, γι’ αυτό μην απογοητεύεστε και να έχετε υπομονή. Ένας άλλος παράγοντας σύγχυσης και θολούρας μπορεί να είναι τα οικονομικά ζητήματα ή το μέλλον κάποιων σχέσεων ή επαγγελματικών συνεργασιών. Όμως μην ταλαιπωρείστε άδικα γιατί σήμερα δύσκολα θα βγάλετε άκρη. Η μέρα δεν είναι αρνητική για όλα όσα θέλετε να κάνετε, φυσικά πάντα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι κάτι μπορεί να στραβώσει και να χρειαστεί να γίνετε πιο ευέλικτοι. Αποφύγετε όμως να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον σας.

Τοξότης

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού ίσως και ενός ακινήτου που θα μπορούσε να είναι η επαγγελματική σας στέγη. Καλώς ή κακώς θα πρέπει να προσέχετε τις λεπτομέρειες σε όλα, να είστε προνοητικοί, αλλά και υπομονετικοί όταν τα πράγματα δεν γίνονται τη στιγμή που τα θέλετε. Αν έχετε ας πούμε κάποιες επισκευές να κάνετε στο χώρο σας μπορεί οι τεχνίτες να καθυστερούν ή να υπάρχουν άλλα κωλύματα και το έργο να πηγαίνει όλο και πιο κάτω σε χρόνο. Με το να πιέσετε μια κατάσταση σίγουρα δεν θα βγει κάτι, γι’ αυτό χαλαρώστε λίγο και μεταθέστε κάποια πράγματα για την επόμενη εβδομάδα. Από την άλλη, αυτή η όψη δείχνει μια σύγχυση σε σχέσεις και συνεργασίες ή τάση να εξιδανικεύετε μια κατάσταση ή έναν άνθρωπο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μη γίνετε «θύμα» χειριστικών ατόμων και φυσικά να είστε πολύ καχύποπτοι με τις μεγάλες υποσχέσεις. Κατά τα άλλα με τη Σελήνη στους Διδύμους ευνοούνται οι επαφές με φίλους και το να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βγάλει τον «ελεγκτικό» εαυτό σας στην επιφάνεια, προσπαθώντας να μαζέψετε πράγματα που αφορούν είτε στο κομμάτι της δουλειάς είτε ακόμη και στη φυσική σας κατάσταση, αλλά φοβάμαι χωρίς αποτέλεσμα τουλάχιστον όχι σήμερα. Βλέπετε αυτή η όψη δημιουργεί σύγχυση και θολούρα και ακόμη και οι απαντήσεις που ψάχνετε πιθανώς να μην έρθουν ή να είναι και παραπλανητικές. Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται αυτό το διάστημα, γι’ αυτό ούτε να ενθουσιάζεστε ούτε να απογοητεύεστε. Χαλαρώστε και μη βγάζετε πρώιμα συμπεράσματα. Προσέξτε ακόμη τι λέτε, πώς το λέτε και σε ποιους το λέτε. Ετοιμαστείτε ακόμη να χρειάζεται να επεξηγείτε και τα ευκόλως εννοούμενα ή να επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά κάτι προκειμένου να το αντιληφθούν όλοι. Η μέρα δεν θα είναι πολύ χαλαρή αφού φαίνεται να υπάρχουν ένα σωρό υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Υδροχόος

Η σημερινή κύρια όψη είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στις οικονομικές σας δοσοληψίες, τις πιστωτικές σας κάρτες, σε λογαριασμούς που έρχονται φουσκωμένοι και γενικώς σε ό,τι δεν σας φαίνεται ή δεν σας ακούγεται σωστά. Δεν θα ήταν κακή ιδέα όμως να αναθεωρήσετε λίγο και τη διαχείριση σας και να κάνετε τροποποιήσεις στα θέματα των εξόδων. Ακόμη αυτή η όψη επηρεάζει θέματα που αφορούν στις ερωτικές γνωριμίες και σχέσεις και μπορεί να εξιδανικεύετε καταστάσεις σχετικά με κάποιο πρόσωπο και να μη βλέπετε ακριβώς την αλήθεια. Μολονότι τα παραμύθια είναι ωραία, προσέξτε πού επενδύετε συναισθηματικά ειδικά όταν δε γνωρίζετε πολύ καλά το παρελθόν του άλλου-ης.

Ιχθύες

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι η κυρίαρχη όψη της ημέρας που επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς, καθώς ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιο σας και η Σελήνη σε κόντρα από τους Διδύμους. Καταρχάς οφείλετε να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν πείτε ή γράψετε κάτι που ενδέχεται να παρερμηνευθεί. Μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο αυτές τις μέρες που έχει μεγαλύτερη ένταση κι όλοι είναι στην κυριολεξία στην «τσίτα». Προσέξτε το κινητό σας, τα δεδομένα στον υπολογιστή σας, την ασφάλεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς να περιμένετε μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας σε όλα τα παραπάνω. Εννοείται προσοχή και στο μεταφορικό σας μέσο. Πιθανώς να υπάρχει και μια ανησυχία σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή ένα ακίνητο. Δεν είναι μια σταθερή μέρα για λήψη αποφάσεων οπότε αποφύγετε τις δεσμεύσεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ