Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 82χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον γιό του


Ο γιος του 82χρονου είχε συλληφθεί με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας, με τον ίδιο ωστόσο να αρνείται τα πάντα

Κατέληξε ο 82χρονος, ο οποίος – όπως όλα δείχνουν – ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον ίδιο του τον γιο, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο διαμέρισμά του στην Τούμπα στη Θεσσαλονίκη.

Ο γιος του 82χρονου είχε συλληφθεί με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας, με τον ίδιο ωστόσο να αρνείται τα πάντα.

Ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή εχθές το πρωί, στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλευόταν με ανακοπή καρδιάς, μετά τον ξυλοδαρμό.

Ο ξυλοδαρμός του 82χρονου αποκαλύφθηκε αρχικά τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο ίδιος είπε στον γιατρό του νοσοκομείου που τον εξέτασε, πως ο γιος του είχε χτυπήσει και εκείνος και τη σύζυγό του.

Ο γιατρός του νοσοκομείου Παπανικολάου ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ και ύστερα από την κατάθεση που έδωσε ο 42χρονος οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορία σε βάρος του 42χρονου από ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη, αναμένεται να αλλάξει μετά την εξέλιξη αυτή, όπως σημειώνει το thestival.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ