O Τραμπ βρίζει τον Μπάιντεν σε βίντεο -«Είναι ένας σωρός από σκατά»


Ένα βίντεο στο οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να κάνει απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Ο Τραμπ ακούγεται να ρωτάει το συγκεντρωμένο πλήθος για την απόδοσή του στο ντιμπέιτ, με το πλήθος να τον επευφημεί, ενώ εκείνος μοιράζει χαρτονομίσματα. Στη συνέχεια, αποκαλεί τον Μπάιντεν «κακό τύπο» και «γέρικο, διαλυμένο, σωρό από σκ@@α», υποστηρίζοντας ότι είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα​​​​.

Ο Τραμπ δεν περιορίζεται μόνο στον Μπάιντεν, αλλά επιτίθεται και στην αντιπρόεδρο Χάρις, την οποία χαρακτηρίζει ως «αξιολύπητη». Οι υποτιμητικές δηλώσεις του για την Χάρις περιλαμβάνουν σχόλια για την ηγεσία της και την πολιτική της ικανότητα​​​​.

Το βίντεο έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα, με πολλούς να κατακρίνουν τις δηλώσεις του Τραμπ ως ακατάλληλες και διχαστικές. Η πολιτική αναλυτής Gretchen Barton σημειώνει ότι οι δηλώσεις αυτές ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά την εικόνα του Τραμπ, ειδικά μεταξύ των ανεξάρτητων ψηφοφόρων και των μετριοπαθών Ρεπουμπλικάνων​​.

Παράλληλα, η Χάρις και ο Μπάιντεν συνεχίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία, εστιάζοντας στην προσέλκυση της ψήφου των Αφροαμερικανών και άλλων μειονοτήτων. Σε πρόσφατη εκδήλωση στη Φιλαδέλφεια, η Χάρις τόνισε τις επιτυχίες της διοίκησης στον τομέα των δικαιωμάτων αναπαραγωγής και της ασφάλειας των όπλων, προσπαθώντας να ενισχύσει τη στήριξη από σημαντικές δημοκρατικές βάσεις​​.

Η αμφιλεγόμενη συμπεριφορά του Τραμπ και η σκληρή κριτική του προς τους πολιτικούς του αντιπάλους συνεχίζουν να διαμορφώνουν το πολιτικό τοπίο στις ΗΠΑ, καθώς οι εκλογές του 2024 πλησιάζουν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ