Ψυχικό: Σήμερα καταθέτουν τρία πρόσωπα για την εν ψυχρώ εκτέλεση του τοπογράφου


Η εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και έχει δημιουργήσει πληθώρα ερωτημάτων σχετικά με τα κίνητρα και τους δράστες πίσω από αυτή την εγκληματική ενέργεια. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της, με νέα στοιχεία να έρχονται συνεχώς στο φως.

Οι καταθέσεις και οι έρευνες

Σήμερα, τρία πρόσωπα του στενού επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος αναμένεται να καταθέσουν στις αρχές. Πρόκειται για τρεις επιχειρηματίες με τους οποίους ο 54χρονος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Οι καταθέσεις τους κρίνονται κρίσιμες για την κατεύθυνση των ερευνών, καθώς οι αρχές εξετάζουν την πιθανότητα η δολοφονία να σχετίζεται με επαγγελματικές διαμάχες.

Υποψίες για διαμάχη με μεσίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε εκφράσει φόβους για έναν μεσίτη στη Μύκονο, με τον οποίο είχε διαμάχη στο παρελθόν. Ο τοπογράφος πίστευε ότι αυτός ο μεσίτης είχε βάλει κάποιους να τον χτυπήσουν. Αυτή η υπόθεση έχει στρέψει τις έρευνες προς τη Μύκονο, όπου το θύμα είχε τη μεγαλύτερη επαγγελματική δραστηριότητα.



Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τις κινήσεις του δράστη

Αποκλειστικό βίντεο που αποκάλυψε το in δείχνει τον δολοφόνο να παρακολουθεί τη γειτονιά στο Ψυχικό την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας. Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να περιφέρεται με το ίδιο scooter και την ίδια αμφίεση που φορούσε την ημέρα του εγκλήματος. Οι κάτοικοι της περιοχής του είχαν κάνει παρατηρήσεις, υποδεικνύοντας την ύποπτη παρουσία του.

Η στιγμή της δολοφονίας

Το βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει επίσης τη στιγμή που ο δράστης σταθμεύει τη μηχανή του στην οδό Κρήτης, λίγο πριν φτάσει το θύμα του. Ο δράστης, φορώντας full face κράνος, μαύρο μπουφάν και καφέ παντελόνι, πυροβόλησε 21 φορές εναντίον του τοπογράφου, χρησιμοποιώντας δεύτερο γεμιστήρα για να βεβαιωθεί ότι θα πετύχει το σκοπό του.



Προμελέτη και εκτέλεση

Η προμελέτη της δολοφονίας φαίνεται από τις κινήσεις του δράστη την προηγούμενη ημέρα, όπως καταγράφονται σε δεύτερο βίντεο. Στο βίντεο, ο δράστης περνάει από το σημείο της δολοφονίας, επιθεωρώντας τη γύρω περιοχή και εξασφαλίζοντας την άμεση διαφυγή του.

Συνεχιζόμενες έρευνες

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, τόνισε ότι η αστυνομία βασίζεται σε καταθέσεις και αποδεικτικά στοιχεία για να προχωρήσει τις έρευνες. Η προσοχή των αρχών παραμένει στραμμένη στη Μύκονο, ενώ η συλλογή στοιχείων από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.



Η αστυνομία καλεί όποιον έχει πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν στην έρευνα να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές. Το θρίλερ της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου παραμένει ανοιχτό, με την ελπίδα να αποκαλυφθεί σύντομα η αλήθεια πίσω από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ