Δέσποινα Μοιραράκη: Επειγόντως στο νοσοκομείο – Τι συνέβη


Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, Δέσποινα Μοιραράκη, ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα την Τετάρτη, 3 Ιουλίου

Το ατύχημα συνέβη καθώς επέστρεφε από τα γυρίσματα της εκπομπής “Cash or Trash”.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, συνεργάτιδα της εκπομπής “Happy Day”, η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν εξαιρετικά κουρασμένη μετά από μια εξαντλητική ημέρα στο στούντιο και τα μαγαζιά της. Κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ζαλίστηκε και έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλα αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Όταν συνήλθε, βρέθηκε σε σοκ από την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Η ίδια η Μοιραράκη ανέφερε ότι δεν είχε καταλάβει πόσο κουρασμένη ήταν, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Αμέσως μετά το ατύχημα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε όλη τη νύχτα για παρακολούθηση και φροντίδα.

Η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή ευχήθηκε περαστικά και τόνισε την ανάγκη να είναι μόνο υλικές οι ζημιές από το ατύχημα.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στη Δέσποινα Μοιραράκη και ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα στην καθημερινότητά της χωρίς περαιτέρω προβλήματα.




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ