Διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία ο Αυγενάκης


Στο γραφείο του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα βρίσκεται αυτή την ώρα ο Λευτέρης Αυγενάκης, με την απόφαση για διαγραφή του από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας να είναι ειλημμένη.

Αναφέρεται πως ο κ. Τασούλας κάλεσε ο ίδιος τον κύριο Αυγενάκη για να παράσχει εκ νέου εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του. Επί του παρόντος δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση σχετικά με τη «μοίρα» του στη Νέα Δημοκρατία.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ ενεπλάκη σε ντροπιαστικό περιστατικό στο αεροδρόμιο, όπου χειροδίκησε κατά υπαλλήλου.

Το συμβάν ακολούθησε ντόμινο αντιδράσεων, ενώ σύσσωμος ο πολιτικός χώρος καταδίκασε την συμπεριφορά Αυγενάκη ζητώντας την άμεση παραίτησή του.

Λίγο νωρίτερα εξάλλου ολοκληρώθηκε η συνάντησή του με τον Σταύρο Καλαφάτη, πρόεδρο της ΚΟ της ΝΔ, ο οποίος τον κάλεσε για εξηγήσεις, ενώ στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη εσπευσμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας.

Γαλάζια στελέχη τόνισαν ότι ακολουθήθηκε η ταχύτερη δυνατή διαδικασία, καθώς δεν μπορούσε να διαγραφεί βουλευτής χωρίς να έχει προηγηθεί η παροχή εξηγήσεων εκ μέρους του και πρώτα έπρεπε ο κ. Αυγενάκης να επιστρέψει από το Ηράκλειο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ