Τέιλορ Σουίφτ: Το αστρονομικό ποσό που κερδίζει από τις συναυλίες της


Η Τέιλορ Σουίφτ αποτελεί μία από τις πλέον επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της με πιστούς fans σε όλο τον κόσμο

Η έκτη περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ με τον τίτλο Eras Tour ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023 και θα διαρκέσει έως τον Δεκέμβριο του 2024. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes, για κάθε συναυλία, η ποπ σταρ κερδίζει περίπου 13,6 εκατομμύρια δολάρια, αριθμός που καταδεικνύει την εξέχουσα θέση της ως μία από τις πιο γνωστές καλλιτέχνιδες της ποπ μουσικής σήμερα.

Ρεκόρ οικονομικής επιτυχίας

Λόγω της αξιοσημείωτης επιτυχίας της περιοδείας, η περιουσία της έχει αυξηθεί σημαντικά, ενώ το 2023 έγινε δισεκατομμυριούχος, με εκτιμώμενη -καθαρή- περιουσία 1,3 δισ. δολάρια. Με έσοδα που έχουν ήδη ξεπεράσει το 1 δισ. δολάρια το Eras Tour κατέχει το ρεκόρ για την περιοδεία με τα μεγαλύτερα έσοδα. Ένα επίτευγμα που αποτελεί δείκτη της τεράστιας δημοτικότητας και των δυνατοτήτων κερδών της Σουίφτ, σύμφωνα με τις αναφορές του Yahoo Entertainment.

Τα κέρδη από την περιοδεία στη Βόρεια Αμερική

Σύμφωνα με το Capital UK, η Τέιλορ Σουίφτ φέρεται να κέρδισε πάνω από 700 εκατ. δολάρια μόνο από τις πωλήσεις εισιτηρίων στις συναυλίες που έκανε στη Βόρεια Αμερική. Η ποπ σταρ κατάφερε να γεμίσει στάδια σε όλη την ήπειρο και να αυξήσει κι άλλο τα κέρδη της που έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Η Σουίφτ έχει ένα εξίσου αξιοσημείωτο φανκλαμπ και αλλού. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στη Νότια Ασία, εμφανίστηκε στη Σιγκαπούρη για 14 εκατ. λίρες, ενώ κάθε μία από τις έξι συναυλίες της της έδωσε 2,3 εκατ. λίρες. Τα στοιχεία δείχνουν την μεγάλη έκταση των θαυμαστών της και την κερδοφορία των συναυλιών εκτός Βόρειας Αμερικής.

Προβλεπόμενα συνολικά κέρδη

Η περιοδεία έχει συνολικά 152 συναυλίες, σε πέντε ηπείρους. Η Τέιλορ Σουίφτ μόνο από τις πωλήσεις εισιτήριων αναμένεται να κερδίσει περισσότερα από 2 εκατ. δολάρια, ενώ τα συνολικά έσοδα μπορεί να ξεπεράσουν τα 4,1 δισ. δολάρια εφόσον ληφθούν υπόψη άλλες ροές εσόδων, όπως εμπορεύματα, σύμφωνα με την Washington Post. Από την προβολή αυτή καταδεικνύεται το μέγεθος της οικονομικής επιρροής της περιοδείας στην συνολική περιουσία της Σουίφτ.

  • Πόσα χρήματα βγάζει η Τέιλορ Σουίφτ ανά συναυλία;

Η Τέιλορ Σουίφτ φέρεται να κερδίζει περίπου 13,6 εκατ. δολάρια για κάθε συναυλία στο Eras Tour, επιβεβαιώνοντας την μεγάλη δημοτικότητά της και την οικονομική επιτυχία της.

  • Πόσες συναυλίες περιλαμβάνονται στο Era Tour;

Το Eras Tour περιλαμβάνει συνολικά 152 συναυλίες σε πέντε ηπείρους, καθιστώντας την περιοδεία ένα παγκόσμιο γεγονός με σημαντικό οικονομικό αντίκτυπο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ