Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση το 1990 – Δεν είμαι της εκκλησίας απαντά


Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, γνωστός περιβαλλοντολόγος και ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2024, βρίσκεται στο επίκεντρο πολλαπλών σκανδάλων, συμπεριλαμβανομένων κατηγοριών για σεξουαλική επίθεση και άλλων αμφιλεγόμενων συμπεριφορών.

Κατηγορίες για Σεξουαλική Επίθεση: Η πιο σοβαρή κατηγορία προέρχεται από την Ελίζα Κούνεϊ, μια πρώην μπέιμπι σίτερ που ισχυρίζεται ότι ο Κένεντι την επιτέθηκε σεξουαλικά στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ο Κένεντι έχει απορρίψει αυτές τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντάς τις ως “σκουπίδια” και αποδίδοντάς τες στη “πολύ, πολύ ατίθαση νεότητά του”. Αν και παραδέχεται ότι έχει πολλούς “σκελετούς στην ντουλάπα του”, δεν έχει απαντήσει άμεσα στο συγκεκριμένο περιστατικό​​​​.

Συνδέσεις με τον Jeffrey Epstein: Ο Κένεντι έχει επίσης υποστεί κριτική για τις παρελθούσες σχέσεις του με τον Jeffrey Epstein και την Ghislaine Maxwell. Ο Κένεντι παραδέχτηκε ότι πέταξε δύο φορές με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Epstein, μία φορά το 1993 για να επισκεφτεί τη μητέρα του στη Φλόριντα και μία φορά το 1994 για να πάει σε ένα σαφάρι απολιθωμάτων στη Νότια Ντακότα. Παρόλο που ισχυρίζεται ότι αυτές οι επαφές συνέβησαν πριν αποκαλυφθούν τα “πονηρά ζητήματα” του Epstein, έχει δεχθεί κριτική για τη συνεχιζόμενη σχέση του με τη Maxwell ακόμη και μετά τις αποκαλύψεις​​.

Προηγούμενες Απιστίες και Σχέσεις: Ο Κένεντι έχει αποκτήσει φήμη για τις πολυάριθμες εξωσυζυγικές σχέσεις του. Κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου του με την Emily Ruth Black και του δεύτερου γάμου του με τη Mary Kathleen Richardson, υπήρχαν πολλές αναφορές για απιστίες. Σύμφωνα με πηγές, η Richardson βρήκε ένα ημερολόγιο του Κένεντι που περιλάμβανε λεπτομέρειες για τις σχέσεις του με τουλάχιστον 37 γυναίκες. Η Richardson αυτοκτόνησε το 2012, μετά από χρόνια προβλημάτων στον γάμο της με τον Κένεντι​​.

Σύμβουλος Εκστρατείας Συνελήφθη: Πρόσφατα, ένας από τους κύριους συμβούλους του Κένεντι για την εκστρατεία του, ο Trent Pool, συνελήφθη στη Νέα Υόρκη για κατηγορίες περί επίθεσης και στραγγαλισμού. Ο Κένεντι και η εκστρατεία του προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν από το περιστατικό, ισχυριζόμενοι ότι ο Pool είναι απλώς ένας εργολάβος και ότι το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ​​.

Οι κατηγορίες και τα σκάνδαλα γύρω από τον Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ συνεχίζουν να αυξάνονται, επηρεάζοντας την εικόνα του ως υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ. Οι ισχυρισμοί για σεξουαλική επίθεση, οι σχέσεις με τον Epstein και τη Maxwell, και οι κατηγορίες για απιστίες δημιουργούν ένα δύσκολο περιβάλλον για την εκστρατεία του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ