Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου

Τι... ΔΕΝ πρέπει να πεις σε έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιο του
Τι... ΔΕΝ πρέπει να πεις σε έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιο του

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 3η ημέρα του Ιουλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Προσέξτε τον αρνητισμό που πολλές φορές συνδέεται με αυτή την όψη και την τάση να τα βλέπετε όλα μαύρα

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια ιδιαίτερα σταθεροποιητική όψη, σας προσγειώνει σε αυτά που «πρέπει» να κάνετε. Το θετικό μέσα σε όλα είναι ότι δεν είστε μόνοι-ες. Έχετε στο πλευρό σας κατάλληλους συνεργάτες και φίλους έτοιμους να σας δώσουν μια χείρα βοηθείας προκειμένου να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Η σημερινή μέρα μάλιστα είναι από αυτές που βοηθά να συγκεκριμενοποιήσετε κιόλας στόχους που μπορεί να ήταν μπερδεμένοι στο μυαλό σας αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, με τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια της δουλειάς ή των σπουδών, αλλά και να οργανώσετε κάποιο ταξίδι ακόμη και μακρινό. Στην πορεία της μέρας η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σας ζορίσει κάπως σε νοητικό επίπεδο, ειδικά αν έχετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, προθεσμίες να προλάβετε να ολοκληρώσετε ίσως τη δουλειά σας, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο – Σταθερά συναισθήματα, ώριμες βλέψεις

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους. αισιόδοξες θα είναι οι διαθέσεις, στις προσεγγίσεις θα υπάρξει αυθορμητισμός, άνεση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνικοποίηση και δικτύωση, θα προκύψουν καινούργιες γνωριμίες που θα μπορούν αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα, θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής έντασης. Η ανησυχία ίσως να κάνει τον τρόπο σκέψης επιθετικό, αρνητικό ή καχύποπτο.

Οι ευάλωτοι χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν την προσκόλληση στην απογοητευτική πλευρά των καταστάσεων, θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να στηρίξουν την ψυχολογία τους. Στα ζευγάρια προσοχή στην κτητικότητα, στις σκηνές ζηλοτυπίας και στις χειριστικές συμπεριφορές. Για να υπάρξει ισορροπία θα πρέπει να αποφευχθεί η πίεση και να οριοθετηθεί η ανάγκη για απόλυτο έλεγχο.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην τόνωση της ψυχολογίας. Ανοίγματα θα υπάρξουν για επαφές, συζητήσεις, συναναστροφές, θα εκφραστούν συναισθήματα που θα διώξουν την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Στον αισθηματικό τομέα οι βλέψεις θα είναι σοβαρές και ώριμες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να σταθεροποιηθούν οι σχέσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, αγοροπωλησίες, διακανονισμούς, φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για συναλλαγές.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, θα προκύψουν καινούργιες γνωριμίες που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις, οι συναναστροφές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και μία πιο προσωπική μορφή. Οι κλειστοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να βγουν από την απομόνωση, να κοινωνικοποιηθούν και να ενσωματωθούν σε φιλικούς κύκλους, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Κριός

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο κάνει τη σημερινή μέρα ιδιαίτερα παραγωγική και βοηθά να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους, στην οργάνωση του σπιτιού αλλά και τα θέματα των οικονομικών. Φυσικά ακόμη και στις θετικές όψεις νιώθετε την περιοριστική φύση του Κρόνου είτε αυτό ονομάζεται συνθήκες, δύσκολοι συνεργάτες, πίεση από όγκο δουλειάς ή προθεσμιών και αίσθηση εγκλωβισμού. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα, αλλά με αυξημένες απαιτήσεις από τους άλλους. Μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια όμως, γιατί πραγματικά μπορείτε να καταφέρετε να σημειώσετε εξαιρετική πρόοδο ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος ή στην αρχή του ζωδίου η μέρα είναι πιο πιεστική, καθώς ο Ερμής από τον Λέοντα έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη ένταση σε μια προσωπική σχέση. Πιθανώς να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός ή να βγαίνουν στην επιφάνεια και αρνητικά συναισθήματα ακόμη και για ανθρώπους που αγαπάτε. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την αίσθηση του χιούμορ σας και μην αφήνετε κανένα να σας χαλάει τη διάθεση.

Ταύρος

Το τρίγωνο του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Κρόνο τα ξημερώματα έρχεται για να ισορροπήσει τα πράγματα και να βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά σας ζητήματα. Είναι μια εξαιρετική όψη αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, να βάλετε σε μια ιεραρχία τις δουλειές που έχετε να κάνετε, να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, μιας επιχειρηματικής κίνησης, των σπουδών ή ενός ταξιδιού. Σαφώς θα έχετε και καλύτερη διάθεση, οπότε όλα θα βγαίνουν πιο εύκολα. Η όψη είναι βοηθητική σε θέματα επικοινωνίας αλλά και σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ενδεχομένως να προκύπτει και μια πρόταση για μια νέα συνεργασία που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε. Εξαιρετικό το βράδυ και για να κανονίσετε μια έξοδο ή να δείτε φίλους ακόμη καλώντας τους και στο σπίτι σας. Στην πορεία όμως της μέρας η αντίθεση του Ερμή από τον Λέοντα με τον Πλούτωνα είναι πολύ διαφορετική ως επιρροή και αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας μπορεί να υπάρχει κάτι στα επαγγελματικά ή ένας απαιτητικός εργοδότης ή πελάτης που να σας πιέσει πιο πολύ. Από την άλλη χρειάζεται προσοχή να μην εμπλακείτε σε οικογενειακά δράματα και γενικώς σε δράματα άλλων που με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να σας χειριστούν και να σας ελέγχουν.

Δίδυμοι

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που πραγματοποιείται τα ξημερώματα, έρχεται να σας βοηθήσει να προσγειωθείτε λίγο σε θέματα που αφορούν τη δράση σας κυρίως σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Αν έχετε να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε η μέρα προσφέρεται. Είναι επίσης μια καλή μέρα για αγορές και ψώνια γιατί θα έχετε την απαραίτητη δόση αυτοπειθαρχίας. Θετική μέρα για να κάνετε μια αποτίμηση και σε θέματα επαγγελματικά, να συνεργαστείτε καλύτερα με τους ανθρώπους που αποτελείτε ομάδα, να έχετε θετική απόκριση από πελάτες ή από τους ανωτέρους σας. Στην πορεία της μέρας η όψη που σχηματίζει με τον Πλούτωνα ο κυβερνήτης σας Ερμής από τη νέα του θέση στον Λέοντα είναι πολύ πιο έντονη και κάνει την επικοινωνία πιο δύσκολη, ίσως γιατί δεν μπορεί να είστε σίγουροι για τα κίνητρα που έχει ο καθένας πίσω από αυτά που λέει ή δείχνει. Οι γεννημένοι κοντά στις 21-22/05 προσέξτε λίγο περισσότερο την τάση να αποδώσετε ευθύνες ή κατηγορίες χωρίς να είστε απολύτως βέβαιοι ότι γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει. Και καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει λίγο επιπόλαιους ή αμετροεπείς πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί.

Καρκίνος

Τα ξημερώματα σχηματίζεται το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σας και τον Κρόνο στους Ιχθύς, που βοηθά ιδιαίτερα στο να συγκεντρώνεστε καλύτερα στους στόχους σας και να είστε παραγωγικοί ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις επαγγελματικής φύσης, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και να έχετε απτά αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Ακόμη προσφέρεται για να ενισχύσετε φιλίες, ερωτικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Καθώς ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των ορίων και της πειθαρχίας είναι μια καλή μέρα για να θέσετε ευδιάκριτα τα όρια σας σε σχέση με τους άλλους στη ζωή σας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα πιεστείτε λίγο για να προλάβετε ίσως κάποιες προθεσμίες ή να οργανώσετε καλύτερα τα των επόμενων ημερών. Στην πορεία της ημέρας η ενέργεια είναι πολύ διαφορετική καθώς ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και μπορεί να σας δημιουργήσει εσωτερική ένταση και πιθανώς όχι ιδιαίτερα κέφια αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Προσέξτε όμως και την τάση για εμμονές ή τις έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις να μην τις προβάλλετε πάνω στους άλλους. Οι γεννημένοι κοντά στις 22-23/06 μπορεί να έχετε ανασφάλειες είτε σε μια ερωτική σχέση ή ακόμη και σε θέματα οικονομικών.

Λέων

Αν τις προηγούμενες ημέρες έπρεπε να ασχοληθείτε με κάτι που δεν σας ευχαριστούσε (προσωπικό, θέμα υγείας, επαγγελματικό), κάτι που θέλετε να ξεχάσετε την ύπαρξη του ή κάτι που αναβάλλετε γιατί είναι δύσκολο, η σημερινή μέρα με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου επιβάλλει να το «διαχειριστείτε» ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Πρακτικά, μεθοδικά, με υπομονή και επιμονή μπορείτε να το επιλύσετε ή να το τακτοποιήσετε μέσα σας έστω εκεί που πρέπει. Σήμερα γενικότερα μπορείτε να οργανωθείτε κάπως καλύτερα τόσο σε προσωπικά θέματα όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης. Είναι ιδανική μέρα για να κάνετε τα σχέδια σας, αλλά και για να απολαύσετε κάποιες ώρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην οικογένεια σας. Στην πορεία της ημέρας η ενέργεια είναι πολύ διαφορετική, καθώς ο Ερμής από το ζώδιο σας σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα κι εδώ πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές και ύπουλες συμπεριφορές άλλων. Αποστασιοποιηθείτε και ασχοληθείτε με αυτά που ενδιαφέρουν εσάς και την εξέλιξη της δικής σας ζωής. Αφήστε τα δράματα των άλλων για τους άλλους και μην τα κάνετε δικά σας. Ενδεχομένως μια δύσκολη είδηση να σας ζορίσει περισσότερο αν είστε γεννημένοι κοντά στις 22-23/07.

Παρθένος

Το ιδιαίτερα θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο κάνει ιδιαίτερα παραγωγικό το πρωινό και συνεισφέρει ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο. Έτσι μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές σας με μεγαλύτερη ευκολία και συγκέντρωση αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Σημαντική και σήμερα η συμβολή συνεργατών και φίλων προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Βρείτε χρόνο να ανταλλάξετε ιδέες, ζητήστε να σας προτείνουν καινούρια πράγματα, συνεργαστείτε περισσότερο με την ομάδα που δουλεύετε μαζί. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για να ψάξετε τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να βοηθήσουν στη δουλειά σας. Και μετά από αρκετές ώρες υποχρεώσεων να απολαύσετε με την παρέα σας μια έξοδο ή κάποιες πιο ευχάριστες και χαλαρές ώρες χωρίς υποχρεώσεις. Στην πορεία της μέρας, αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες ή και να κάνετε αρνητικές σκέψεις σε θέματα δουλειάς ή υγείας. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του μυαλού σας και μην αναλώνεστε σε σενάρια που υπαγορεύουν οι φοβίες και όχι η πραγματικότητα.

Ζυγός

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να βοηθήσει να γειωθείτε λίγο, να γίνετε πιο επιλεκτικοί σε σχέση με τους επαγγελματικούς στόχους που θέτετε και να βάλετε σε μια ιεραρχία τα πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε είτε στη δουλειά είτε στα οικονομικά, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για το μέλλον των επαγγελματικών σας η σημερινή μέρα προσφέρεται. Ακόμη αν θέλετε να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες από τη δουλειά, φροντίστε να το επιτύχετε σήμερα το πρωί που ταυτόχρονα έχουμε και τη σύνοδο Σελήνης-Δία στους Διδύμους. Θετική μπορεί να είναι και η κατάληξη σε θέματα οικονομικών τη σημερινή μέρα, οπότε μπορείτε να βάλετε τα δύσκολα σήμερα και σε αυτόν τον τομέα. Στην πορεία της μέρας ο Ερμής μπλέκεται σε μια όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα. Αυτή είναι μια όψη που χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να κάνετε αρνητικές σκέψεις, να τα βλέπετε όλα απαισιόδοξα και γενικώς να χρωματίζετε αρνητικά τις επαφές σας. Από την άλλη, αν βλέπετε ότι κάποιο άτομο από τον προσωπικό σας κύκλο προσπαθεί να σας χειριστεί καλύτερα να το αποφύγετε. Επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου περισσότερο.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα με κάποιο τρόπο σας προσγειώνει στις απαιτήσεις που έχει η καθημερινότητα σας είτε αυτές αφορούν τις σπουδές είτε τη δουλειά σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι ιδιαίτερα παραγωγικό αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και βοηθά να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ψάξετε να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει ίσως να παρακολουθήσετε και να αποκτήσετε γνώσεις, να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό αν ψάχνετε για δουλειά ή να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για τα μελλοντικά σας πλάνα ακόμη και τα ταξιδιωτικά. Ακόμη σας χαρίζει ιδιαίτερη γοητεία και οι άλλοι φαίνεται ότι θα προσέξουν την παρουσία σας σε όποιον χώρο δραστηριοποιείστε. Θα είναι επίσης πιο πρόθυμοι να σας στηρίξουν. Εξαιρετική μέρα για να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας. Στην πορεία της μέρας η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα αλλάζει την ενέργεια και τη διάθεση σας, αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου, που μπορεί να γίνει λίγο πιο εσωστρεφής, ενώ δεν είναι απίθανο να νιώθετε πίεση σε θέματα δουλειάς ή μεγαλύτερη πίεση κι από το σύντροφο σας ή ένα μέλος της οικογένειας σας. Προσπαθήστε με ήρεμο τόνο να αποφύγετε μια συζήτηση που ξέρετε ότι θα οδηγήσει σε διαμάχη και προστατέψτε την ενέργεια σας και την ψυχολογία σας.

Τοξότης

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου λειτουργεί ως αντίπαλο δέος στην κάπως ρευστή και ασταθή επιρροή της αντίθεσης του Ερμή με τον Πλούτωνα. Έτσι αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε πιο άνετα να κάνετε πρακτικές κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με τους συνεργάτες σας, να ενδιαφερθείτε με πρακτικό τρόπο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, αλλά και να οργανώσετε τις κινήσεις σας σε σχέση με την επόμενη εβδομάδα. Από την άλλη είναι από τις μέρες που κάποιος στο περιβάλλον σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανέβετε ψυχολογικά αν νιώθετε πιεσμένοι, υπενθυμίζοντας σας πόσα εμπόδια και δυσκολίες έχετε περάσει με επιτυχία στο παρελθόν. Πολύ διαφορετική η ενέργεια και η ατμόσφαιρα αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου που ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα στην επικοινωνία σας με τους άλλους, ακόμη κι αυτούς που ακολουθείτε και σας ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένα λάθος μήνυμα ή ένα παρεξηγημένο μήνυμα μπορεί να σας αναστατώσει και να μπείτε σε αχρείαστες αντιπαραθέσεις. Προσέξτε ακόμη τις εμμονές και τα κολλήματα του μυαλού αυτή τη μέρα.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου βοηθά να αναλάβετε δράση και περισσότερες ευθύνες. Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολλά επίπεδα και κυρίως για να επικοινωνήσετε πολύ σοβαρά αυτά που θέλετε. Αν λοιπόν προέκυψε ένα πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να θέσετε τα όρια σας. Από την άλλη είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με το σύντροφο, τους στενούς φίλους ή και τους συνεργάτες σας και να μοιραστείτε μαζί τους κάποιες διασκεδαστικές δραστηριότητες ή βόλτες. Η πορεία της μέρας είναι πολύ διαφορετική ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας ή στις αρχές, γιατί μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση ή να βγαίνει από μέσα σας ο ελεγκτικός σας εαυτός που τα θέλει όλα τακτοποιημένα. Ενδεχομένως να έχετε κάποια ανησυχία σε θέματα οικονομικά ή μπορεί να σας πιάνουν διάφορες ανασφάλειες και άγχη σε θέματα που σχετίζονται με τα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή των οικονομικών σας.

Υδροχόος

Το τρίγωνο που σχηματίζεται σήμερα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο έρχεται για να σας λυτρώσει κάπως και να σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις της ημέρας αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Δεν είναι μια όψη αισιοδοξίας, αντιθέτως είναι μια όψη που μας κάνει να συνειδητοποιούμε τις ευθύνες μας και να τις ιεραρχούμε όπως πρέπει. Για σας μπορεί να έχει κι ένα θετικό αντίκτυπο στα θέματα της καριέρας σας μέσα από μια καλή κριτική που ίσως δεχτείτε ή ακόμη και μια προαγωγή. Μέσα στον φόρτο δουλειάς μην ξεχνάτε όμως τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Θέλουν κι αυτά φροντίδα για να φέρετε εις πέρας όλα τα υπόλοιπα. Η πορεία της μέρας έρχεται με πολύ διαφορετική ενέργεια, καθώς ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Έτσι οι σχέσεις και οι επαφές σας θα χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη ένταση, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου. Ενδεχομένως να υπάρχει ήδη μια κατάσταση στη ζωή σας που να νιώθετε ότι λειτουργεί τοξικά σε σας, είτε είναι με κάποιο άτομο που συνδέεστε ερωτικά ή φιλικά ή ακόμη κι επαγγελματικά. Μολονότι δεν είναι εύκολο να βγούμε από τέτοιες σχέσεις, ίσως πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας να απεξαρτηθείτε από όποια σχέση σας κάνει κακό σε ψυχολογικό επίπεδο και υπονομεύει την αυτοπεποίθηση σας.

Ιχθύες

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια ιδιαίτερα σταθεροποιητική όψη, σας προσγειώνει σε αυτά που «πρέπει» να κάνετε. Το θετικό μέσα σε όλα είναι ότι δεν είστε μόνοι-ες. Έχετε στο πλευρό σας κατάλληλους συνεργάτες και φίλους έτοιμους να σας δώσουν μια χείρα βοηθείας προκειμένου να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Η σημερινή μέρα μάλιστα είναι από αυτές που βοηθά να συγκεκριμενοποιήσετε κιόλας στόχους που μπορεί να ήταν μπερδεμένοι στο μυαλό σας αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, με τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια της δουλειάς ή των σπουδών, αλλά και να οργανώσετε κάποιο ταξίδι ακόμη και μακρινό. Στην πορεία της μέρας η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σας ζορίσει κάπως σε νοητικό επίπεδο, ειδικά αν έχετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, προθεσμίες να προλάβετε να ολοκληρώσετε ίσως τη δουλειά σας. Προσέξτε τον αρνητισμό που πολλές φορές συνδέεται με αυτή την όψη και την τάση να τα βλέπετε όλα μαύρα.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ