Χαλκιδική: Θρήνος στην κηδεία της άτυχης 13χρονης που σκοτώθηκε από κεραυνό


Σήμερα τελέστηκε η κηδεία της 13χρονης που έχασε τη ζωή της στη Χαλκιδική, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό. Το τραγικό συμβάν συνέβη την περασμένη Παρασκευή στην παραλία Ποσείδι, όπου η ανήλικη βρισκόταν με τους γονείς της για μπάνιο. Ένα ξαφνικό μπουρίνι τους ανάγκασε να βγουν από τη θάλασσα και να κινηθούν προς το αυτοκίνητο, αλλά η 13χρονη χτυπήθηκε από κεραυνό πριν προλάβει να φτάσει.

Οι γονείς της 13χρονης προσπάθησαν απεγνωσμένα να τη σώσουν εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, αλλά όλες οι προσπάθειες ήταν μάταιες. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την επαναφέρουν, χωρίς όμως επιτυχία, καθώς ο θάνατος της μικρής ήταν ακαριαίος​​​​.



Το περιστατικό αποδίδεται σε μια μεταλλική χάντρα που βρισκόταν στο μαγιό της, η οποία πιθανόν προσέλκυσε τον κεραυνό. Η μητέρα της 13χρονης, που βρισκόταν δίπλα της, τραυματίστηκε ελαφρά αλλά επέζησε από το χτύπημα​​.



Η οικογένεια και η τοπική κοινωνία είναι συντετριμμένοι από το τραγικό γεγονός. Ο πατέρας της κοπέλας δήλωσε σοκαρισμένος ότι η κόρη του ήταν πολύ καλή μαθήτρια και αθλήτρια, με όνειρα και φιλοδοξίες που κόπηκαν άδικα τόσο νωρίς​​​​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ