Μονομάχος 2: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία


Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία «Μονομάχος 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ

Τις πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία «Μονομάχος 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ, έδωσε στη δημοσιότητα το Vanity Fair. Σε αυτές διακρίνονται οι πρωταγωνιστές Πολ Μέσκαλ και Πέδρο Πασκάλ να έρχονται αντιμέτωποι στην άρενα των μονομάχων, η Κόνι Νίλσεν που εμφανίστηκε και στην πρώτη ταινία, καθώς και ο Ντένζελ Γουάσινγκτον στο ρόλο του εμπόρου όπλων, Μάκρινους.

monomahos2.jpg

Σκηνή από την ταινία “Μονομάχος 2”

«Η ταινία αναφέρεται στο τι θα κάνουν οι άνθρωποι για να επιβιώσουν, αλλά και τι θα κάνουν για να κερδίσουν», εξήγησε ο Μέσκαλ στο Vanity Fair για την ταινία. «Το βλέπουμε στην αρένα, αλλά και στον πολιτικό αγώνα που διεξάγεται έξω από την ιστορία του χαρακτήρα μου, όπου υπάρχουν άλλοι χαρακτήρες που αγωνίζονται για να κατακτήσουν τα ηνία της εξουσίας. Υπάρχει χώρος για ανθρωπιά; Υπάρχει χώρος για αγάπη, οικογενειακή σύνδεση; Και τελικά, θα ξεπεράσουμε ποτέ την απληστία και την επιθυμία για δύναμη; Αυτά τα πράγματα συχνά έρχονται σε άμεση σύγκρουση μεταξύ τους».

monomahos2.jpg

“Μονομάχος 2”

Μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουμε για το σενάριο της ταινίας, το οποίο έχει γράψει ο Ντέιβιντ Σκάρπα, είναι ότι θα εξελίσσεται χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Σκοτ, πέρα από την σκηνοθεσία, έχει αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάικλ Πρους και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ, ενώ η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς και ο σκηνογράφος Αρθουρ Μαξ από την πρώτη ταινία επιστρέφουν και στο σίκουελ.

monomahos2.jpg

Ο Πέδρο Πασκάλ στην ταινία “Μονομάχος 2”

Μαζί με τον Πολ Μέσκαλ (Λούσιους) στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Φρεντ Χέτσινγκερ (αυτοκράτορας Γκέτα), Κόνι Νίλσεν (Λουσίλα), Πέδρο Πασκάλ (Μάρκος Ακάκιος), Ντένζελ Γουάσινγκτον (Μάκρινους), Τζόζεφ Κουίν (αυτοκράτορας Καρακάλα), Ντέρεκ Τζάκομπι (συγκλητικός Γράκχος) κ.α.

Το σίκουελ του «Μονομάχου» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.

monomahos2.jpg

Ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ με τον Πολ Μέσκαλ στα γυρίσματα της ταινίας “Μονομάχος 2”


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ