Φρίκη στην Καλαμάτα: Τυμβωρύχοι έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό


Φρίκη προκαλεί μια είδηση από την Καλαμάτα, καθώς τυμβωρύχοι έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό.

Στο κοιμητήριο της Καλαμάτας, μετά την εκταφή της μητέρας της, μια γυναίκα διαπίστωσε ότι έλειπαν τα χρυσά δόντια της νεκρής, αλλά και η μεταλλική βαλβίδα της καρδιάς της.

Σύμφωνα με την κόρη της θανούσης, η διαδικασία της εκταφής έγινε παρουσία της στις 14 Ιουνίου και τότε είδε έκπληκτη ότι δεν υπήρχαν τα πανάκριβα χρυσά δόντια της μητέρας της. Όμως, την περίμενε και δεύτερο σοκ το Σάββατο, όταν πήγε να παραλάβει τα οστά που στέγνωναν τις προηγούμενες ημέρες σε ειδικό χώρο για να τα τοποθετήσει σε οστεοφυλάκιο.

Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε, τα οστά έμειναν για να στεγνώσουν στο χώρο που φυλάσσονται, κι όταν πήγε για να τοποθετηθούν σε οστεοφυλάκιο, διαπίστωσε ότι είχε κλαπεί και η μεταλλική βαλβίδα της καρδιάς της θανούσης, την οποία η κόρη είχε δει κατά την εκταφή πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Θάρρος», η γυναίκα έχει καταθέσει στο αστυνομικό τμήμα Καλαμάτας μήνυση για περιύβριση νεκρού και κλοπή σε βάρος αγνώστων και οι αστυνομικοί ερευνούν για να εντοπίσουν τον ή τους τυμβωρύχους.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ