Ο κακός χαμός με παίκτη του Power of Love: «Η γυναίκα είναι ζώον θηλυκού γένους – Να μην παραγγέλνει φαγητό»


Την Κυριακή, 30 Ιουνίου, έκανε πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο ριάλιτι σόου «Power of Love», με την Κατερίνα Καραβάτου να παρουσιάζει τους 12 νέους παίκτες που μπήκαν στο «Σπίτι του Έρωτα» για να βρουν τον έρωτα. Μεταξύ των παικτών, ξεχώρισε ο Νίκος Πελετιέ, ένας 26χρονος από την Κύπρο, γνωστός για τις προκλητικές απόψεις του στα social media, ο οποίος προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τις δηλώσεις του.

Ο Νίκος Πελετιέ συστήθηκε λέγοντας: «Είμαι ο καλύτερος προπονητής σχέσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλάζω ζωές. Παίρνω έναν άνθρωπο που είναι σαν την πέτρα και τον μετατρέπω σε άγαλμα. Μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι για να γνωρίσω έναν ακόμα έρωτα, γιατί στο μέλλον θέλω να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών και τρεις γυναίκες δεν μου αρκούν. Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μόνο μία, η ανατροφή των παιδιών της και η στήριξη προς τον σύζυγό της».

Οι απόψεις του προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις μεταξύ των διαγωνιζομένων. Η Σωτηρία εξέφρασε την επιφυλακτικότητά της, λέγοντας: «Έχω δει κάποια βιντεάκια του, οπότε είμαι πολύ επιφυλακτική. Θα ήθελα, ωστόσο, να τον γνωρίσω, να δω αν τα εννοεί όλα αυτά που λέει». Η Νίκη, από την πλευρά της, αντέδρασε πιο έντονα, λέγοντας: «Μου ήρθε κεραμίδα, περίεργες απόψεις φαίνεται να έχει. Δεν μας ενθουσίασε, ξεκινάει με κίτρινη κάρτα, γιατί δεν συμφωνούμε με αυτά που λέει. Εγώ απορώ που πληρώνεται για να συμβουλεύσει. Εγώ έχω φάει bullying για την τριχοφυΐα μου».



Η πρεμιέρα του «Power of Love» έφερε στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τις απόψεις περί σχέσεων και την αντιμετώπιση των γυναικών, προκαλώντας ευρύ διάλογο και αντιπαραθέσεις στα social media.

Το προφίλ του Νίκου Πελετιέ στο TikTok

Σε ένα από τα βίντεό του στο TikTok αποκαλεί τη γυναίκα «ζώον θηλυκού γένους» ενώ σε άλλο αναφέρει πως η γυναίκα δεν έχει το δικαίωμα ούτε το μενού από ένα εστιατόριο να διαβάζει.

@nikospeletie007 #nikospeletie ♬ Experience (Piano e Violin) – Pietro Scichilone


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ