Συνελήφθη 33χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Πατήσια


Συνελήφθη το πρωί της 29ης Ιουνίου 2024 στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 33χρονος κατηγορείται ότι στις αρχές Ιουνίου εισέβαλε βιαίως στην οικία της πρώην συντρόφου του, η οποία βρισκόταν εκεί με το ανήλικο τέκνο της. Ο κατηγορούμενος έσπασε την πόρτα της οικίας και επιχείρησε να στραγγαλίσει την πρώην σύντροφό του χρησιμοποιώντας σχοινί και θηλιά που είχε κατασκευάσει. Προτού αποχωρήσει, την γρονθοκόπησε στο κεφάλι, αφήνοντάς την σοβαρά τραυματισμένη.

Πώς πραγματοποιήθηκε η σύλληψη στα Πατήσια

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο συνεχών περιπολιών που πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, με σκοπό την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών και τον εντοπισμό ατόμων που διώκονται με καταδικαστικές αποφάσεις. Η άμεση αντίδραση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέβαλε στην επιτυχή σύλληψη του δράστη, αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα των δράσεων της αστυνομίας στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές και Ανακριτικές Αρχές, όπου θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διασφαλίσουν ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και να προληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες να συνεργάζονται και να ενημερώνουν τις αρχές για οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία της κοινωνίας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ