ΠΑΣΟΚ – Ένταση στην Κ.Ε: Δίνουν κατά προτεραιότητα τον λόγο στους «προεδρικούς»


Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – «Προεδρικοί» οι περισσότεροι ομιλητές

Ανέβηκε η ένταση στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ καθώς πριν από λίγο στελέχη του οργάνου εξέφρασαν αντιρρήσεις και ενστάσεις για το ότι δεν είχαν ακόμη πάρει τον λόγο αρκετά στελέχη από τους «αμφισβητίες», ενώ την ίδια ώρα οι περισσότεροι ομιλητές είναι «προεδρικοί», σύμφωνα με τα υπονοούμενα που αντήχησαν στην αίθουσα.

Να σημειωθεί πως μέχρι τη στιγμή που προκλήθηκε η εν λόγω ένταση, είχαν ανεβεί στο βήμα 25 από τους 90 εγγεγραμμένους στον κατάλογο των ομιλητών. Τότε, μέλος του προεδρείου διάβασε τα ονόματα των 15 επόμενων ομιλητών.

Ήταν η στιγμή που στελέχη, μεταξύ των οποίων και η Κατερίνα Μπατζελή ζήτησαν να τηρούν οι ομιλητές τον χρόνο ώστε να μιλήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, ενώ σημείωσαν εμμέσως πλην σαφώς ότι προηγούνται στο βήμα οι «προεδρικοί».

«Στην πιο κρίσιμη στιγμή έγινε μια ιεράρχηση των ομιλητών που δεν εκφράζει όλες τις φωνές. Έχω ζητήσει και επί του προσωπικού το λόγο. Κι αν ακούσατε εσείς γυναίκα στους τελευταίους 20 ομιλητές να μου το πείτε», υποστήριξε η κυρία Μπατζελή.

Ακολούθησαν λεκτικές διαφωνίες, ωστόσο ο αριθμός των μελών της Κεντρικής Επιτροπής είχε αρχίσει να μειώνεται. Ιδίως μετά την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, αρκετά μέλη (όχι της Κεντρικής Επιτροπής) αποχώρησαν.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ