ΗΠΑ: Συγκλονίζει η αντίδραση 28χρονου που ακούει για πρώτη φορά στην ζωή του [vid]


Άκουσε για πρώτη φορά στη ζωή του και πλέον δεν χρειάζεται να ζητάει να επαναλάβουν

Συγκλονίζει η αντίδραση ενός 28χρονου άνδρα από το Λος Άντζελες ο οποίος άκουσε καθαρά φωνές για πρώτη φορά στη ζωή του, χάρη σε ένα εμφύτευμα.

Ο Aric Hoffmann ζούσε με προβλήματα ακοής από μικρό παιδί, αφού προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα όταν ήταν μόλις έξι μηνών.

Μέχρι και σήμερα ο 28χρονος, διάβαζε χείλη και χρησιμοποιούσε νοηματική γλώσσα προκειμένου να επικοινωνεί, ωστόσο αυτό δεν ήταν δυνατό πάντα με συνέπεια ο Aric να οδηγηθεί στη λύση εμφυτεύματος.

«Η συναναστροφή με τους ανθρώπους ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα πριν πάρω την απόφαση να χρησιμοποιήσω εμφύτευμα, επειδή μερικές φορές δεν καταλαβαίνω τι μου λένε οι άνθρωποι», είπε αρχικά ο 28χρονος.

Συνεχίζοντας εξομολογήθηκε: «Τώρα είμαι τόσο ενθουσιασμένος που είμαι σε θέση να ακούω τους ανθρώπους να μιλάνε τόσο καθαρά, χωρίς να χρειάζεται συνεχώς να τους ζητάω να επαναλάβουν τι είπαν».

Για την πρώτη φορά που άκουσε καθαρά φωνές ο 28χρονος είπε: Ήμουν πολύ χαρούμενος, συγκλονισμένος και έκλαιγα από χαρά που ήμουν επιτέλους σε θέση να ακούω ήχους που ποτέ δεν είχα καταφέρει να ακούσω καθαρά. Πίστεψα πως ξεκίνησε για εμένα μια πολύ συναισθηματική καμπή της ζωής μου. Προσπαθούσα να πω κάτι για να εκφράσω τα συναισθήματα που ένιωθα, αλλά δεν έβρισκα τις λέξεις».

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του εμφυτεύματος ο 28χρονος έκλεισε ταξίδι στην Disneyland, στη Γαλλία.

Για την εμπειρία του στη Disneyland είπε συγκινημένος: «Όταν ξεκίνησε το show στη Disneyland, έμεινα έκπληκτος με τους ήχους που άκουγα μέσω του εμφυτεύματός μου. Τότε πραγματικά κατάλαβα τι έχανα τόσο καιρό».

Ο 28χρονος εξακολουθεί να προσαρμόζεται σε όλους τους νέους ήχους που μπορεί να ακούσει.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ