Ροζ σκάνδαλο σε νεκροτομείο ελληνικού νησιού – Οι ανήθικες προτάσεις και οι αρρωστημένες ατάκες


Για τα καμώματα του… άτακτου νεκροτόμου έχει ενημερωθεί και ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης

Ακόμη και τη νοσηρότερη φαντασία ξεπερνούν όσα διαδραματίζονται στο νεκροτομείο ακριτικού νησιού του Αιγαίου, με τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του ιατροδικαστή.

Oσα φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» για τα καμώματα του ιατροδικαστή, που με φόντο το νεκροτομικό «κρεβάτι» δεν διστάζει να κάνει ανήθικες προτάσεις στη γυναίκα νεκροτόμο, καλώντας τη να βγάλει τα ρούχα της για να κάνουν έρωτα δίπλα από τα πτώματα, προκαλούν το κοινό αίσθημα.

iatrodikastis29644

Στην άρνηση της νεκροτόμου -μητέρας δύο παιδιών- ο ιατροδικαστής γίνεται θρασύς και έξαλλος, αφού, όπως καταγγέλλει η ίδια, δεν διστάζει να την εξυβρίσει.

Μάλιστα, η νεκροτόμος, με αναφορά της μόλις στις 21/6/2024, ζητά βοήθεια, απευθυνόμενη στον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη.

Οπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, γίνεται «εμμονικός» και την καλεί να δει απροκάλυπτα αντρικά μόρια στον υπολογιστή του. Το αποκορύφωμα ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η ίδια επέστρεψε από αυτοψία στη Λήμνο, όπου είχε μεταβεί με τον άλλο ιατροδικαστή για να εξετάσουν τις συνθήκες πνιγμού στη θάλασσα του αδελφού του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου.

Eκνομες συμπεριφορές

Η «Espresso» έχει στη διάθεσή της όλη την αναφορά της νεκροτόμου, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Ερχομαι καθημερινά με πρωτόγνωρες, άκρως προσβλητικές, υποτιμητικές και σίγουρα έκνομες συμπεριφορές του ιατροδικαστή, ο οποίος από τον Αύγουστο του έτους 2023 εκδηλώνει απέναντί μου ανεπιθύμητη συμπεριφορά ένεκα της γυναικείας φύσης μου και με εκφράσεις-προσφωνήσεις παραβιάζει την αξιοπρέπειά μου και έχει δημιουργήσει σε βάρος μου ένα εκφοβιστικό, εξευτελιστικό και ταπεινωτικό περιβάλλον σχεδόν σε καθημερινή βάση. Και παρότι φροντίζω να του τονίζω ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα μου και στην καθημερινότητά μου, εκείνος με έπαρση και αλαζονεία συνεχίζει να με προσβάλλει και να με εκθέτει με ανεπιθύμητη προς εμένα λεκτική και ψυχολογική συμπεριφορά σεξουαλικού περιεχομένου».

iatrodikastis29642
H αναφορα «φωτια» προς τον Καρακουκη

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ