Τουρκικά ΜΜΕ: Δολοφονία στην Τουρκία με εντολή μέσα από ελληνική φυλακή


Τουρκία: Πληροφορίες για τη δολοφονία του υποδιευθυντή ενός Λυκείου στο Κοτζαέλι

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών της τουρκικής «μαφίας» με δολοφονία ενός άνδρα στην Τουρκία και μάλιστα… με εντολή από Ελλάδα, όπως τουλάχιστον διατείνονται τουρκικά ΜΜΕ.

Πρόσφατα ανησυχία προκάλεσε στις Αρχές το τελευταίο αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία. Αυτό το περιστατικό επιβεβαιώνει τον φόβο πως οι συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος από την Τουρκία έχουν μεταφέρει την «βεντέτα» τους και στην Ελλάδα.

Δύο μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, γνωστής ως «Baygaralar» στην Τουρκία, πυροβολήθηκαν στο σούπερ μάρκετ στον Πειραιά.

Σε συνέχεια αυτής της ιδιόμορφης βεντέτας τουρκικά ΜΜΕ αναφέρονται στη δολοφονία του υποδιευθυντή ενός Λυκείου στο Κοτζαέλι.

Στελέχη του Γραφείου Ανθρωποκτονιών στο Kocaeli, που ερευνούν τη δολοφονία του Mahir Çoğaç, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ έμπαινε στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, διαπίστωσαν ότι ο αδελφός του Çoğaç, Yunus Çoğaç, διέπραξε φόνο στα Άδανα πριν από 10 ημέρες και ότι το άτομο που σκότωσε ήταν μέλος της ομάδας οργανωμένου εγκλήματος που ονομάζεται «Bayğaralar».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Akşam, ο Ramazan Bayğara, ο οποίος συνελήφθη στην Ελλάδα, διέταξε τον θάνατο του Mahir Çoğaç από τη φυλακή για εκδίκηση. Αναφέρθηκε ότι ο εκπαιδευτικός, ο οποίος δεν συμμετείχε στα γεγονότα, σκοτώθηκε από τον 17χρονο για ‘εκδίκηση’. Το τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ακόμη ότι συνεχίζεται η διαδικασία έκδοσης του Ramazan Bayğara στην Τουρκία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ