Απόστολος Λύτρας: «Έξωση» λόγω Κουτσολιούτσου – Σε ποια φυλακή τον στέλνουν

***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ ****** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç *****

Η φυλάκιση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για το σκάνδαλο Folli-Follie, στέλνει τον Απόστολο Λύτρα στις φυλακές… Τριπόλεως!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο VIP (όπως λέγεται) κελί στον Κορυδαλλό. Εκεί, ωστόσο, δεν περνάει και πολύ καλά καθώς έχει προστριβές με συγκρατούμενούς του.



Η φυλάκιση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου ωστόσο, προκαλεί και άλλα προβλήματα στον γνωστό ποινικολόγο καθώς όχι μόνο τον βγάζουν από το κελί του αλλά τον στέλνουν και σε άλλη φυλακή, με επικρατέστερη αυτήν της Τρίπολης

Καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης με βραχιολάκι

Παράλληλα, μέχρι σήμερα θα πρέπει να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης ο δικηγόρος σύμφωνα με την διορία των 10 ημερών, η οποία προβλέπεται από τον νόμο.

Ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν τα επιχειρήματα τους, προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβάλει εισαγγελέας και ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα να αιτηθεί αποφυλάκισης ζητώντας να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με «βραχιολάκι».

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ