Απίστευτο: Αποκαλούσαν «κότα» τον γνωστό δημοσιογράφο της ΕΡΤ που έδειρε την σύντροφό του


Για έναν άνθρωπο πολύ ήρεμο έκανε λόγο μιλώντας στον ΑΝΤ1 συνεργάτης του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του.

Χαρακτηριστικά τόνισε πως όλοι τον έλεγαν στην ιστοσελίδα εργαζόταν, πέραν της ΕΡΤ, «κότα» καθώς δεν τολμούσε ούτε να ζητήσει ρεπό παρότι το δικαιούταν!

Η ΕΣΗΕΑ για τη σύλληψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία

Παράλληλα, η ΕΣΗΕΑ προχώρησε σε ανακοίνωση μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας από δημοσιογράφο της ΕΡΤ προς τη σύζυγο του επίσης από τον χώρο της δημοσιογραφίας στην ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρει πως η καταδίκη πρέπει να είναι απόλυτη και παρέχεται πλήρης στήριξη προς το θύμα κακοποίησης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Η είδηση της σύλληψης δημοσιογράφου της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συντρόφου του, η οποία είναι συνάδελφός μας, μας λυπεί αφάνταστα και η πράξη είναι απολύτως καταδικαστέα.

Η ΕΣΗΕΑ και ο δημοσιογραφικός κόσμος έχουν έγκαιρα εστιάσει στο φαινόμενο μέσα από τη δράση «Σπάσε τη σιωπή».

Δυστυχώς, η έμφυλη βία δείχνει να εκλαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις και γι’ αυτό η καταδίκη πρέπει να είναι απόλυτη. Στηρίζουμε τη συνάδελφό μας που έπεσε θύμα κακοποίησης και προτρέπουμε τα Μέσα Ενημέρωσης να αποφεύγουν την υπερπροβολή των λεπτομερειών ανάλογων υποθέσεων καθώς, με αυτό τον τρόπο, τα θύματα υποβάλλονται σε επιπρόσθετη ψυχική δοκιμασία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ