Ινδία: Κατάρρευση οροφής στο αεροδρόμιο του Νέου Δελχί: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες


Ινδία: Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο διεθνές αεροδρόμιο του Νέου Δελχί, όταν η οροφή του Τερματικού Σταθμού 1 κατέρρευσε λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων και ισχυρών ανέμων. Το δυστύχημα προκάλεσε τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό τουλάχιστον τριών άλλων. Οι αρχές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν πτήσεις από τον συγκεκριμένο τερματικό σταθμό για την προστασία των επιβατών και του προσωπικού.

Η κατάρρευση στην Ινδία σημειώθηκε στις 5 το πρωί (τοπική ώρα) και προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες και το προσωπικό. Ο θάνατος και οι τραυματισμοί που προκλήθηκαν από το περιστατικό αναδεικνύουν την ανάγκη για αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας και συντήρησης στις υποδομές του αεροδρομίου​​.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της κατάρρευσης και εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών, με στόχο την επαναλειτουργία του τερματικού σταθμού το συντομότερο δυνατό. Η ακριβής αιτία της κατάρρευσης παραμένει υπό διερεύνηση, ενώ λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλιστεί ότι παρόμοια περιστατικά δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον​​.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ