Κάρυστος: Στο ίδιο σχολείο πήγαιναν ο 17χρονος που παρέσυρε και σκότωσε με φορτηγό 16χρονο


Τραγικό δυστύχημα στην Κάρυστο όπου ένας 17χρονος χωρίς δίπλωμα πήρε την νταλίκα και παρέσυρε θανάσιμα έναν 16χρονο που επέβαινε σε μηχανάκι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καρύστου και όλη η Εύβοια από το σοκαριστικό δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/6), όταν φορτηγό που οδηγούσε 17χρονος, συγκρούστηκε με μηχανή με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 16χρονου που οδηγούσε.

Οι κάτοικοι του χωριού αδυνατούν να πιστέψουν ένας μαθητής της πρώτης λυκείου έχασε την ζωή του και ένας μαθητής της τρίτης λυκείου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Όπως αναφέρει το eviaonline.gr, οι πληροφορίες θέλουν τον ανήλικο οδηγό του φορτηγού να εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον 16χρονο στην άσφαλτο και να τράπηκε σε φυγή. Ο 17χρονος εντοπίστηκε λίγο μετά από έρευνες των αστυνομικών οι οποίο του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στα κρατητήρια.

Ο 16χρονος που «έσβησε» στην άσφαλτο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι οι δύο ανήλικοι φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο. Σύμφωνα με νέα στοιχεία οι άνδρες του Α.Τ Καρύστου συνέλαβαν και την 47χρονη μητέρα του ανήλικου δράστη για παραμέληση ανηλίκου, ενώ ο πατέρας του λείπει εκτός Ελλάδος.

Τέλος σημειώνεται πως το φορτηγό που οδηγούσε ο ανήλικος χωρίς δίπλωμα, ανήκει στην οικογένεια.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ