Αττική Οδός: Ποιες έξοδοι κλείνουν σήμερα το βράδυ λόγω συντήρησης


Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν  από σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου από τις 22:00 το βράδυ ως και αύριο, Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 06:00 το πρωί, λόγω εργασιών συντήρησης.

Κλειστό θα παραμείνει το τμήμα της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Ραφήνα από το ύψος της εξόδου Αγ. Παρασκευής (Κόμβος Υ4) έως την έξοδο προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο (Κόμβος Υ7) συμπεριλαμβανομένων των εισόδων/εξόδων της Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4) και των Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6).

Πιο συγκεκριμένα κλειστοί θα παραμείνουν για το εν λόγω διάστημα:

  • Ο Ανατολικός Κλάδος της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Ραφήνα/ Μαρκόπουλο/Αεροδρόμιο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί με προορισμό τη Ραφήνα, το Μαρκόπουλο και το Αεροδρόμιο, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Βριλήσσια/Ελευσίνα, στη συνέχεια να εξέλθουν στην έξοδο προς Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) και ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κάνουν αναστροφή και να ξαναμπούν μέσω των διοδίων Πεντέλης (χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων), στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο/Ραφήνα/Αεροδρόμιο.

  • Η έξοδος προς την Αγία Παρασκευή (έξοδος Υ4 της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού), στην κατεύθυνση προς Ραφήνα.
  • Κλειστός και ο κόμβος 7 προς Ελευσίνα

    Κλειστή θα παραμείνει και η είσοδος από τη Λ. Δημοκρατίας (Κόμβος 7) προς Ελευσίνα από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 26/06 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 27/06.

    Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό μέσω της εισόδου της Λ. Δημοκρατίας στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο, στη συνέχεια, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να εξέλθουν στην έξοδο προς Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9), να κάνουν αναστροφή και να ξαναμπούν μέσω των διοδίων της Λ. Ηρακλείου (χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων), στο ρεύμα προς Ελευσίνα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ