Γλυφάδα: Χειροπέδες στον 33χρονο γιο του δολοφονημένου Γιάννη Σκαφτούρου – Έκρυβε όπλα στο αυτοκίνητό του


Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, σήμερα (18/06) το πρωί 33χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, στην Γλυφάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον γιο του Γιάννη Σκαφτούρου, που ήταν ηγετικό στέλεχος της Greek Mafia, γνωστός ως “Θείος Τζο”.

Συγκεκριμένα, περιπολούντες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν και έκριναν ύποπτο ένα αυτοκίνητο, μάρκας BMWX5 μαύρου χρώματος, το οποίο οδηγούσε ο 33χρονος και σε αστυνομικό έλεγχο που διενήργησαν, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών, 1 καραμπίνα, μάρκας «benelli μοντέλο MA S90, διαμετρήματος 12GA, την οποία κατέχει νόμιμα, 55 φυσίγγια των 12 cal, μία 1 κουκούλα τύπου «FULL FACE», 1 ζεύγος γάντια μηχανής και 1 ασύρματος μάρκας «BAOFENG».

Επιπλέον, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο στην πλάτη της θέσης του συνοδηγού, 1 ακαταχώρητο πιστόλι, πιθανός μάρκας GLOCK, με γεμιστήρα των 15 φυσιγγίων εντός και ένα 1 φυσίγγιο δίπλα.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ