EURO 2024: Ολοκληρώνεται η  πρώτης αγωνιστική με συναρπαστικές αναμετρήσεις του έκτου ομίλου


Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του EURO 2024 με τα παιχνίδια του έκτου ομίλου. Μετά από τρεις συνεχόμενες μέρες γεμάτες ποδοσφαιρική δράση, οι φίλαθλοι θα απολαύσουν δύο αγώνες που αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Euro 2024: Πρόγραμμα Αγώνων 18 Ιουνίου 2024

Τουρκία – Γεωργία (19:00, Signal Iduna Park)

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η Τουρκία αντιμετωπίζει τη Γεωργία στο Signal Iduna Park. Οι Τούρκοι, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, είναι το φαβορί για τη νίκη και θέλουν τους τρεις βαθμούς για να ξεκινήσουν δυναμικά τη διοργάνωση. Από την άλλη πλευρά, η Γεωργία, η οποία πήρε τη θέση της Ελλάδας, θα παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα στην πρώτη της εμφάνιση σε EURO. Με μπροστάρη τον ταλαντούχο Κβαρατσκέλια, η ομάδα της Γεωργίας θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.
Πορτογαλία – Τσεχία (22:00, Red Bull Arena)

Στις 22:00, η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο αντιμετωπίζει την επικίνδυνη Τσεχία στην Red Bull Arena της Λειψίας. Η Πορτογαλία θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να ξεκινήσει με το δεξί στη διοργάνωση. Οι Τσέχοι, που έφτασαν στα προημιτελικά του προηγούμενου EURO, επιδιώκουν να επαναλάβουν την επιτυχία τους και να δυσκολέψουν τους αντιπάλους τους.

Μεταδόσεις και κάλυψη

Όλοι οι αγώνες του EURO 2024 μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά από την ΕΡΤ1 και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ERTFLIX. Παράλληλα, υπάρχει και ραδιοφωνική κάλυψη από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Συνοπτική ανασκόπηση της πρώτης αγωνιστικής

Η πρώτη αγωνιστική του EURO 2024 έχει ήδη προσφέρει δυνατές συγκινήσεις και απρόβλεπτα αποτελέσματα. Οι ομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προκριθούν στις επόμενες φάσεις, με το ενδιαφέρον των φιλάθλων να είναι υψηλό.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και ανάλυση των αγώνων του EURO 2024.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ