Κίνηση στους δρόμους: Δυσχέρεια στην Ποσειδώνος- Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα


Κίνηση στους δρόμους: Σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνας λόγω αυξημένης κίνησης και διάφορων συμβάντων. Δυσχέρεια παρατηρείται στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Νοσοκομείου Ασκληπιείο, στο ρεύμα προς Βούλα, λόγω τροχαίου ατυχήματος. Συνιστάται στους οδηγούς να επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές για την αποφυγή καθυστερήσεων.

Αναλυτικά η κίνηση στους δρόμους

  1. Λεωφόρος Κηφισίας: Η κίνηση είναι πολύ αυξημένη και στα δύο ρεύματα, κυρίως λόγω τροχαίου ατυχήματος στο ύψος της Δηλιγιάννη​.
  2. Λεωφόρος Κηφισού: Σημαντικό μποτιλιάρισμα στην κάθοδο από Κηφισιά έως τη λαχαναγορά και στην άνοδο από Καλλιθέα έως τον κόμβο της Αττικής Οδού στη Μεταμόρφωση.
  3. Λεωφόρος Συγγρού: Η κίνηση είναι πολύ αυξημένη, με καθυστερήσεις και στις δύο κατευθύνσεις​.
  4. Παραλιακή: Υπάρχει μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Αγίου Κοσμά έως τον Φλοίσβο και από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προς την πλατεία Ιπποδαμείας​.
  5. Αττική Οδός: Καθυστερήσεις παρατηρούνται στις εξόδους προς Λαμία, τόσο προς το αεροδρόμιο όσο και προς την Ελευσίνα, καθώς και στις περιοχές από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας​.
  6. Λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου: Αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Κορωπί από τη Βούλα έως τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων​.

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ

Συνολικά, η κατάσταση στους δρόμους της Αθήνας είναι δύσκολη σήμερα και απαιτείται μεγάλη υπομονή από τους οδηγούς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ