Μαριαλένα Οικονομίδου: Πέθανε σε ηλικία 67 ετών η τραγουδίστρια


Η είδηση της απώλειας της Μαριαλένας Οικονομίδου συγκίνησε πολλούς, καθώς ήταν μία γνωστή και αγαπητή προσωπικότητα, όχι μόνο ως τραγουδίστρια, αλλά και ως κόρη του σημαντικού σεναριογράφου Γιώργου Οικονομίδη. Η μακροχρόνια μάχη της με τον καρκίνο την έφερε αντιμέτωπη με μεγάλες δυσκολίες, τις οποίες αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια και θάρρος.

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοϊτης, που δημοσίευσε την είδηση του θανάτου της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την αποχαιρέτησε με συγκινητικά λόγια, επισημαίνοντας την απώλεια της επαφής τα τελευταία χρόνια και εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στα παιδιά και τις οικογένειες τους. Ανέφερε επίσης ότι θα δημοσιεύσει μία συνέντευξη που του είχε δώσει η Μαριαλένα το Φεβρουάριο του 2020, τιμώντας έτσι τη μνήμη και το έργο της.

Η συνέντευξη αυτή αναμένεται να αποτελέσει έναν φόρο τιμής στην καλλιτεχνική της πορεία και την προσωπικότητά της, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους και θαυμαστές της να θυμηθούν και να αναγνωρίσουν τη συμβολή της στη μουσική και την τέχνη γενικότερα. Η κληρονομιά της Μαριαλένας Οικονομίδου θα συνεχίσει να ζει μέσα από τη μουσική της και τις αναμνήσεις όσων την αγάπησαν και την εκτίμησαν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ