Ηλεία: «Το παιδί μου δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει», λέει η μητέρα του


Ηλεία: «Το παιδί μου δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει ούτε μύγα δεν έχει πειράξει», λέει η μητέρα του 37χρονου, που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στον Πύργο, υποστηρίζοντας ότι ο γιος της είναι αθώος και πως η εμπλοκή του στην υπόθεση έχει γίνει καθώς έχει ίδιο αμάξι με εκείνον που πήρε το παιδί μαζί του και λίγο αργότερα του αφαίρεσε τη ζωή.

Όπως είπε η μητέρα του 37χρονου στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο γιος της «είναι το καλύτερο παιδί. Έχει 4 παιδιά και ένα που περιμένει, η γυναίκα του θα γεννήσει τον Σεπτέμβριο. Λένε ότι τον βάρεσαν μέσα στην Ασφάλεια στον Πύργο και είπε όσο είπε».



Υποστήριξε ακόμη ότι «Το παιδί μου είναι μάλαμα, αποκλείεται να το έχει κάνει. Το μπλέξανε το παιδί. Αυτός που πήρε το παιδί είχε ίδιο αμάξι με το παιδί μου. Το αγάπαγε το παιδί και την μητέρα του την αγάπαγε».

«Το κοριτσάκι είναι της ανιψιάς μου και έχει βαφτίσει και το παιδί του το μικρό», είπε για τη συγγενική σχέση με την οικογένεια της 11χρονης.

Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης: Όταν γεννήθηκε, είχε πρόβλημα στο συκώτι, είχε καρκίνο

Η μητέρα της 11χρονης μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και είπε: «Το μόνο που μου είπε η Αστυνομία είναι ότι το κορίτσι μου είναι σε μια αποθήκη σκοτωμένο. Χίλιες φορές να μου το έφερνε ο Θεός, να ήταν ζωντανό και να μου το έφερνε ανάπηρο. 11 χρονών, τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε; Ήταν πρώτος μου ξάδερφος. Αυτό το αυτοκίνητο που είχε ο θείος, το είχαμε εμείς πρώτα. Το είχε ο σύζυγός μου και το πούλησε. Και η Βασούλα μου του το έπλυνε. Ήμουν μπροστά, δεν άκουσα να της πει κάτι, να της κάνει κάποιο νόημα που να μου κινήσει την περιέργεια. Έφυγε αυτός, έφυγε και ο ανιψιός μου, που ήμασταν εκεί, μου λέει η κορούλα μου “μαμά, εγώ πάω μέχρι τον παππούλη μου”. Εγώ πήγα στο σπίτι. Τώρα, αν δεν πήγε μέχρι τον πεθερό μου, δεν ξέρω τι να πω…».

«Με εμένα η κόρη μου ήταν μέχρι τις 21:10. Μέχρι τις 21:30 οι κάμερες το δείχνουν στον φούρνο, να περνάει από το φαρμακείο, να έρχεται στο σπίτι. Από το φαρμακείο και μετά, χάνονται τα ίχνη και βρίσκονται μετά το νηπιαγωγείο. Χωρίς να έχει μπει στο αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο πήγαινε σιγά. Το είδαμε με καθαρή εικόνα αυτό το αμάξι την ώρα που πέρασε η Βασιλική», είπε η μητέρα περιγράφοντας το τι συνέβη το βράδυ της εξαφάνισης.

Όπως τόνισε, «αυτό το κοριτσάκι, όταν γεννήθηκε, είχε πρόβλημα στο συκώτι, είχε καρκίνο, έκατσα 3 μήνες στο Ρίο».

«Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο θεός, όταν ήταν άρρωστο, παρά αυτό το πράγμα… Δεν έχω λόγια… Εγώ ζήτησα βοήθεια από όλον τον κόσμο, για να βρω το παιδί μου ζωντανό, τώρα να κάνω τι; Θα γυρίσει πίσω;» σημείωσε η μητέρα της.



 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ