Το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τη δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 10 Ιουνίου πρωινές ώρες

Πληροφορίες για την υπόθεση με το αποτρόπαιο έγκλημα στην Ηλεία, όπου 37χρονος άνδρας δολοφόνησε την 11χρονη ανηψιά του παρείχε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, «η αναζήτηση της ανήλικης, Νικολοπούλου Βασιλικής, 11 ετών έληξε με τον πιο τραγικό τρόπο, καθώς ενημερωθήκαμε απογευματινές ώρες ότι η σορός του ανήλικου παιδιού βρέθηκε σε χωράφι, μαχαιρωμένο με τραύματα στο λαιμό. Οι συνθήκες και τα αίτια διερευνώνται από τις Αστυνομικές Αρχές, ενώ έχει προσαχθεί ένας 37χρονος άνδρας ως ύποπτος».

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη εξαφανίστηκε στις 09 Ιουνίου, βραδινές ώρες, και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 10 Ιουνίου πρωινές ώρες όπου άμεσα ενεργοποίησε τον συναγερμό «Amber Alert Hellas» κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Στις αναζητήσεις για τον εντοπισμό της ανήλικης κινητοποιήθηκε άμεσα η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Συλλόγου, «Θανάσης Μακρής», όπου μετέβη στο σημείο με την Κινητή Επιχειρησιακή Μονάδα Επικοινωνιών και Εκτάκτων Αναγκών (Mobile Command Center-MCC), καθώς και οχήματα έκτακτης ανάγκης του Οργανισμού.

Κοινωνική Λειτουργός και Ψυχολόγος από το «Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας, προκειμένου να βοηθήσουν σε αυτή την δύσκολη και τραγική στιγμή που βιώνουν. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν λόγια να αποτυπώσουν το γεγονός αλλά και την θλίψη μας, ενώ τονίζουμε πως θα είμαστε δίπλα τους για ό τι και όσο χρειαστεί.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ