Μάριος Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο εφοπλιστής που αναλαμβάνει τα ηνία της ΑΕΚ


Σε νέα τροχιά μπαίνει η ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς μετά από 11 χρόνια, αλλάζει μεγαλομέτοχο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ανακοινώνει το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου ότι ήρθε η ώρα να αποτραβηχτεί από την ομάδα και να παραδίδει τα ηνία της ομάδας στον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο

Μάλιστα στη δήλωσή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέφερε ότι θα γίνει η παρουσίασή του στην αίθουσα Τύπου της OPAP Arena στις 16:00, τονίζοντας ότι ο ίδιος θα παραμείνει ένας απλός στρατιώτης του μεγαλείου της ΑΕΚ.

Μάριος Ηλιόπουλος: Ο εφοπλιστής με την πολυδιάστατη κοινωνική προσφορά

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, συνιδρυτής και στρατηγικός υπεύθυνος ανάπτυξης της εταιρείας SeaJets, αναδεικνύεται ως μια επιτυχημένη φυσιογνωμία στον τομέα της ναυτιλίας στην Ελλάδα. Η SeaJets, η οποία διαχειρίζεται το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως από το 1989, έχει γίνει ένας από τους κυριότερους παράγοντες στη σύνδεση πολλών ελληνικών νησιών στο Αιγαίο. Ο Ηλιόπουλος συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία της εταιρείας, καθιστώντας τη μια από τις κορυφαίες στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Πέρα από τις επιχειρηματικές του επιτυχίες, ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει επισημάνει την κοινωνική του δέσμευση με πολλές πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, η SeaJets προσέφερε άμεση βοήθεια σε πάνω από 700 άτομα, ενώ παράλληλα συνεισέφερε οικονομικά για την ανοικοδόμηση της περιοχής. Επιπλέον, προσφέρει δωρεάν μεταφορά ασθενών στην Αττική και συμμετέχει σε περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, όπως η αποκομιδή σκουπιδιών σε δρόμους της Σαντορίνης.

Εκτός από τη ναυτιλία και τις κοινωνικές πρωτοβουλίες, ο Μάριος Ηλιόπουλος εκφράζει την αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμμετέχοντας σε αγώνες και υποστηρίζοντας διάφορους αθλητικούς συλλόγους.

Τα επιτεύγματα του σε αγώνες όπως πρωταθλητής στο circuit και στις αναβάσεις αναδεικνύουν την αθλητική του ικανότητα, ενώ η συνεχής παρουσία του στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού αναδεικνύει τη δέσμευσή του σε αυτόν τον τομέα.

Μέσα από την επιχειρηματική του επιτυχία, την κοινωνική του δράση και τον αθλητισμό, ο Μάριος Ηλιόπουλος αποτελεί ένα παράδειγμα επιτυχημένου επιχειρηματία και κοινωνικού ενεργού πολίτη, προσφέροντας σημαντική συνεισφορά τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο όσο και στην κοινωνία γενικότερα. Η δράση του, τόσο στην επιχειρηματική του δραστηριότητα όσο και στις φιλανθρωπικές του πρωτοβουλίες, αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης και κοινωνικής ευαισθησίας που αναδεικνύει τη σημασία της επιχειρηματικής επιτυχίας συνδυασμένης με την κοινωνική ευθύνη. Ο Μάριος Ηλιόπουλος συνεχίζει να επιδεικνύει τη δέσμευσή του τόσο στον τομέα της επιχειρηματικότητας όσο και στην υποστήριξη και την προαγωγή των κοινωνικών αξιών και του αθλητισμού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ