Ηλίας Τζαφέρης: Πέθανε ο εκδότης της εφημερίδας «Καρφί» και των sites Lykavitos και Moneypress


Σήμερα, σε ηλικία 57 ετών, έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης Ηλίας Τζαφέρης, αφήνοντας πίσω του μια μακρά και αξιοσημείωτη πορεία 34 ετών στον χώρο της δημοσιογραφίας. Ο Τζαφέρης, γνωστός για την επιρροή του σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, ξεκίνησε την καριέρα του το 1990 από τον Flash 961 Radio.

Το 1994 ανέλαβε αρχισυντάκτης στο Κανάλι 5 (Alter), όπου παρέμεινε για πέντε χρόνια, μέχρι το 1999. Παράλληλα, από το 1997 έως το 1999, κατείχε τη θέση του διευθυντή στο Business Radio. Στη συνέχεια, από το 2000 έως το 2002, εργάστηκε ως αρχισυντάκτης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Μεταξύ 2007 και 2011, ο Τζαφέρης εργάστηκε στην εφημερίδα «Το Άρθρο». Αργότερα, στράφηκε προς τον οικονομικό τομέα, αναλαμβάνοντας αρχισυντάκτης στην εφημερίδα «Ημερησία» για ένα χρόνο. Το 2019 ανέλαβε τη θέση του εκδότη στην εφημερίδα «Καρφί», συνεχίζοντας την παράδοση του Νίκου Κακαουνάκη.

Επιπλέον, ο Τζαφέρης ίδρυσε την εταιρεία HT Press Online, η οποία διαχειριζόταν τα ενημερωτικά sites Lykavitos.gr και Moneypress.gr, συμβάλλοντας σημαντικά στον ψηφιακό τομέα της δημοσιογραφίας.

Η απώλεια του Ηλία Τζαφέρη αφήνει ένα σημαντικό κενό στον χώρο της ελληνικής δημοσιογραφίας, καθώς υπήρξε μια προσωπικότητα με όραμα και πάθος για την ενημέρωση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ