Επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε υπό κατάληψη κτήρια σε Κυψέλη και Εξάρχεια – 8 Προσαγωγές


Η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές μετά από επιχειρήσεις εκκένωσης σε κατειλημμένα κτίρια στην Κυψέλη και τα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση στην Κυψέλη αποκάλυψε περιστατικό ρευματοκλοπής σε κτίριο που ανήκει σε εταιρεία του ελληνικού δημοσίου, ενώ στα Εξάρχεια ένα διαμέρισμα είχε μετατραπεί σε στέκι αναρχικών-μεταναστών.

Στην Κυψέλη η επιχείρηση εκκένωσης πραγματοποιήθηκε στην οδό Φερρών και στα Εξάρχεια η αστυνομική επιχείρηση έγινε σε κτήριο στην οδό Τοσίτσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι ιδιοκτήτες των κτηρίων είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη για να τους παραδοθούν οι χώροι που τελούσαν υπό κατάληψη εδώ και πέντε χρόνια.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, κανένα άτομο δεν εντοπίστηκε μέσα στα κτίρια. Οι προσαγωγές αφορούν άτομα που εντοπίστηκαν έξω από τα κτίρια κατά τη διεξαγωγή των επιχειρήσεων. Οι αστυνομικές επιχειρήσεις αυτές αναδεικνύουν τη σημασία της επαγρύπνησης των αρχών σε σχέση με τη νομιμότητα της χρήσης των κτιρίων και την προστασία της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.



 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ