Μαντόνα: Γιόρτασε τα 93α γενέθλια του μπαμπά της – «Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω»


Η Μαντόνα γιόρτασε τα 93α γενέθλια του πατέρα της Σίλβιο με ένα εγκάρδιο μήνυμα: «Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει»

Η Mαντόνα ευχήθηκε συγκινημένη για τα 93α γενέθλια του πατέρα της, Σίλβιο Τσικόνε. Το 65χρονο σύμβολο της ποπ κοινοποίησε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή 2 Ιουνίου, με πολλές φωτογραφίες της ίδιας και του μπαμπά της όλα αυτά τα χρόνια.

«Συγχαρητήρια που οδήγησες το τρενάκι (λούνα παρκ) της ζωής με χιούμορ και λογική», έγραψε η Μαντόνα στη λεζάντα της. «Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες το σύνθημα σου στη ζωή μαζί μου, το οποίο είναι: “Θα κάνω αυτό που θέλω μέχρι τέλους” “Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει! Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω”, πρόσθεσε.

Στις δύο πρώτες εικόνες της ανάρτησης, ο Τσικόνε φαίνεται να δέχεται μια ζεστή αγκαλιά από την κόρη του στα παρασκήνια σε μια από τις εκδηλώσεις της. Άλλες φωτογραφίες περιλαμβάνουν ένα στιγμιότυπο του ζεύγους πατέρα-κόρης μαζί στη σκηνή νωρίτερα στη μουσική της καριέρα, ένα αναδρομικό οικογενειακό πορτρέτο (επίσης με την αείμνηστη μαμά της Mαντόνα, Μαντόνα Λουίζ) και ένα στιγμιότυπο από τον ίδιο τον Σίλβιο.

https://www.instagram.com/p/C7uMnOyOacr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία από τις φωτογραφίες που κοινοποίησε η «βασίλισσα της ποπ» ως μέρος της ανάρτησης τραβήχτηκε το 2021, όταν η Mαντόνα πήγε με τα πέντε από τα έξι παιδιά της να επισκεφτούν τον μπαμπά της στο Ciccone Vineyard & Winery στο Μίσιγκαν για τον εορτασμό των 90ών γενεθλίων του εκείνη την εποχή.

«Ο πατέρας μου είναι μαχητής, μεγαλώνοντας ως Ιταλός μετανάστης στις ΗΠΑ και ζει μέσα από πολλά τραύματα, αλλά πάντα δουλεύει σκληρά για όλα όσα είχε», έγραψε στο Instagram κατά την επίσκεψη εκείνη. «Μου δίδαξε τη σημασία της σκληρής δουλειάς και της βελτίωσης του τρόπου ζωής………….Και πάλι σε ευχαριστώ»

«Ήταν τόσο ξεχωριστό που πέρασες τα 90ά γενέθλιά σου μαζί με εμένα και τα παιδιά μου στον αμπελώνα σου. Χρόνια Πολλά» πρόσθεσε. Την Ημέρα της Μητέρας τον περασμένο μήνα, η σούπερ σταρ της ποπ τίμησε την αείμνηστη μητέρα της με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. Στη λεζάντα της, θυμήθηκε τον θάνατό της το 1963 σε ηλικία 30 ετών, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

«Στάθηκα στη σκηνή για 81 παραστάσεις κοιτάζοντας το όμορφο πρόσωπο της μητέρας μου και αναρωτιόμουν τι πρέπει να σκεφτόταν καθώς με αποχαιρέτησε από το παράθυρο του νοσοκομείου. Μπήκα στο στέισον βάγκον και έκλεισα την πόρτα χωρίς να το ξέρω. Ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπα», έγραψε η Mαντόνα, αναφερόμενη στον τρόπο που απέτισε φόρο τιμής στη μαμά της κατά την τελευταία της περιοδεία.

«Κανείς δεν μου είπε ότι η μητέρα μου πέθαινε – απλώς την είδα να διαλύεται μυστηριωδώς και μετά εξαφανίστηκε και δεν υπήρχε καμία εξήγηση εκτός από το ότι είχε πάει για ύπνο, κάτι που εξηγεί την ταραχώδη σχέση μου με τον ύπνο», πρόσθεσε.

Η Mαντόνα μητέρα και η ίδια 6 παιδιών, πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει εύκολος τρόπος στο παιχνίδι της μητρότητας». «Κανένα εγχειρίδιο ή πανεπιστήμιο», είπε. «Απλά δοκιμάζεις λάθη και μαθαίνεις και πετυχαίνεις και μετά αποτυγχάνεις ξανά. Τέλος η συνειδητοποίηση ότι με μεγάλωσαν και όχι το αντίστροφο»


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ