Καλαμάτα: Νέο «Κωσταλέξι» με 29χρονη σε κλουβί – Τι καταγγέλλουν οι γονείς της


Η συγκλονιστική ιστορία της 29χρονης γυναίκας στην Καλαμάτα, η οποία ζούσε σε άθλιες συνθήκες σε ένα κλουβί στο σπίτι της οικογένειας, έχει σοκάρει την κοινωνία. Νέα τραγικά στοιχεία έρχονται στο φως, ρίχνοντας φως σε άγνωστες πτυχές της τραγικής ιστορίας.

Ποιες είναι οι νέες πληροφορίες;

Παλαιότερα βίντεο: Εκτός από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από την μητέρα της γυναίκας, έχουν έρθει στο φως και παλαιότερα βίντεο, που δείχνουν την καθημερινότητα της 29χρονης στο κλουβί. Τα βίντεο αυτά προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη θλίψη και αγανάκτηση, καθώς απεικονίζουν την γυναίκα σε άθλιες συνθήκες, απομονωμένη και φανερά καταβεβλημένη.

Μαρτυρίες: Έχουν έρθει στο φως και μαρτυρίες γειτόνων και κατοίκων του χωριού Άμμος, όπου ζούσε η οικογένεια. Οι μαρτυρίες αυτές επιβεβαιώνουν ότι η κατάσταση της 29χρονης ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία εδώ και χρόνια, ωστόσο κανείς δεν είχε παρέμβει.

Τα νέα στοιχεία εγείρουν σοβαρά ερωτήματα για την έλλειψη παρέμβασης από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Γιατί η κοινωνική υπηρεσία δεν είχε ενημερωθεί για την κατάσταση; Γιατί δεν έγιναν προσπάθειες για την παροχή της κατάλληλης φροντίδας στην 29χρονη;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η  29χρονη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός για την υπόθεση στην Καλαμάτα, πρόκειται για μία 29χρονη που φέρεται να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ψυχοσωματικό θέματα, το οποίο θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της ή να προκαλέσει κακό σε κάποιους.

Οι γονείς της φέρεται να έχει φτιάξει ξύλινα κλουβιά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του σπιτιού προκειμένου, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, να διασφαλίσουν την ασφάλεια της ακεραιότητας της 29χρονης.

Το κορίτσι υιοθετήθηκε από την οικογένεια όταν ήταν 22 μηνών και πλέον στα 29 της χρόνια ζει με τους θετούς γονείς της στο χωριό Άμμος.

Η οικογένεια έχει επανειλημμένα ζητήσει βοήθεια από τις κρατικές αρμόδιες υπηρεσίες αλλά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για να ζήσει η γυναίκα σε πιο ανθρώπινες συνθήκες.

Η ίδια η οικογένεια έφτασε στο σημείο να δημοσιοποιήσει τα σοκαριστικά βίντεο προκειμένου να κάποιος από τις Αρχές να κινητοποιηθεί και να τους βοηθήσει

Τι ακολουθεί;

Η εισαγγελία Καλαμάτας έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, με σκοπό να διακριβωθούν οι συνθήκες διαβίωσης της 29χρονης και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες. Παράλληλα, η 29χρονη έχει μεταφερθεί σε ψυχιατρική μονάδα για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα.



 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ