Διακοπές Κεφαλονιά: Απόλυτη εμπειρία διαμονής στο ξενοδοχείο Costa Avithos

diakopes kefalonia

Διακοπές στην Κεφαλονιά; Η φετινή έκπληξη του καλοκαιριού είναι το ξενοδοχείο Costa Avithos.

To ξενοδοχείο Costa Avithos είναι ένα υπέροχο Boutique Ξενοδοχείο που αποτελείται από έξι ευρύχωρες σουίτες και δύο κατοικίες μόλις 45 μέτρα με τα πόδια από την ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΒΥΘΟΣ. Η μακρύς αμμώδης παραλία με γαλανά καθαρά νερά ιδανικά για παιδιά.

Διακοπές στην Κεφαλονιά στο ωραιότερο ξενοδοχείο

Το Costa Avithos είναι ένας ιδανικός τόπος για διαμονή ενώ βρίσκεστε στο Νησί Κεφαλονιάς προσφέροντας ένα πολυτελές περιβάλλον με μια σειρά από παροχές σχεδιασμένες για ταξιδιώτες σαν εσάς.

Στο Costa Avithos, η άνεση και η ικανοποίησή του επισκέπτη είναι προτεραιότητά. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου ανυπομονούν να καλωσορίσουν τον κόσμο και να του προσφέρουν μια καταπληκτική εμπειρία διαμονής.

Το ξενοδοχείο Costa Avithos βρίσκεται πάνω στην παραλία. Αξίζει να επισκεφθείτε το Λιμανάκι στα Σβορωνάτα και την Οινοποιία Αμπελώνες του Γκεντιλίνι αν έχετε στο πρόγραμμά σας κάποια δραστηριότητα, ενώ όσοι επιθυμούν να βιώσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορούν να επισκεφθούν τη θάλασσα του Ιονίου και την παραλία της Αβύθου.

Το ξενοδοχείο Costa Avithos εκτός της πολυτέλειας, βρίσκεται και σε στρατηγικό σημείο, αφού όλες οι αποστάσεις από τις εξορμήσεις σας είναι κοντινές.

Τι υπάρχει στη γύρω περιοχή;

  • Παραλία Άβυθος – 3 λεπτά με τα πόδια
  • Μαρίνα Σβορωνάτα – 5 λεπτά οδήγηση με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Αγίου Ηλία – 7 λεπτά οδήγηση με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Άμμες – 8 λεπτά οδήγηση με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Λουρδά – 24 λεπτά οδήγηση
  • Αργοστόλι (Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς) – Οδήγηση 10 λεπτά

Η παραλία Άβυθος βρίσκεται στην περιοχή “Λειβαθώς ” κοντά στο Αργοστόλι. Είναι μια όμορφη, καλά οργανωμένη παραλία με ψιλή, χρυσαφένια άμμο που διαθέτει ένα παραλιακό μπαρ, ξαπλώστρες και ομπρέλες, ντους και ναυαγοσώστη. Στον ορίζοντα, μπορείτε να δείτε το νησάκι Δίας και το νησί της Ζακύνθου.

Η παραλία έχει ένα εντυπωσιακό ορεινό φόντο με πλούσια βλάστηση.

Η Άβυθος αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για παιδιά με την άμμο και τα ρηχά νερά της.

Στις δύο ταβέρνες που βρίσκονται κοντά στην παραλία μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα γεύματα στην προσφερόμενη σκιά.

Η περιοχή της Λειβαθούς βρίσκεται στα νότια του Αργοστολίου. Η περιοχή δεν απέχει πολύ από το αεροδρόμιο και προσφέρει πολλά αξιοθέατα όπως το κάστρο St. Georges στην κορυφή του λόφου με το χωριό Κάστρο και το μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα. Η περιοχή της Λειβαθούς διαθέτει επίσης μερικές από τις ομορφότερες παραλίες σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα, το Αργοστόλι.

Κοντινές παραλίες είναι ο Άη Χέλης, οι Άμμες και ο Λουρδάς.

Δείτε περισσότερα για το Costa Avithos, το ξενοδοχείο για κορυφαία διαμονή στην Κεφαλονιά.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ