Gisele Bündchen: Εξηγεί για πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε με τον Leonardo DiCaprio


Το supermodel και ο διάσημος ηθοποιός υπήρξαν ζευγάρι από το 2000 έως το 2005

Η Gisele Bündchen και ο Leonardo DiCaprio υπήρξαν για πέντε χρόνια, από το 2000 έως το 2005, ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του Hollywood. 13 χρόνια μετά το supermodel αποφάσισε να αποκαλύψει την πραγματική αιτία του χωρισμού τους.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Porter δήλωσε με ειλικρίνεια πως δεν έβλεπε τα προβλήματα που υπήρχαν στην σχέση τους μέχρι την στιγμή που έκοψε το αλκοόλ και το κάπνισμα. “Καθώς είχα κόψει πλέον το κάπνισμα, το ποτό και την πολύ δουλειά, διαπίστωσα πως υπήρχαν σοβαρά ζητήματα με τα οποία έπρεπε να ασχοληθώ και τα οποία είχα παραμελήσει”, δήλωσε. “Ήμουν μόνη μου και ήθελα να κάνω μια σοβαρή εσωτερική αναζήτηση ενώ εκείνος ήταν στάσιμος; Η απάντηση ήταν ναι”.

Gisele Bündchen: Εξηγεί για πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε με τον Leonardo DiCaprio
Κατά την διάρκεια της σχέσης του το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα αγαπημένο. Μάλιστα, το 2005 είχαν εμφανιστεί μαζί στην τελετή απονομής των Όσκαρ, όταν ο Leonardo DiCaprio ήταν υποψήφιος με την ταινία Aviator. Γεγονός που είχε εντυπωσιάσει πολλούς καθώς ήταν η μοναδική φορά που πήρε μία σύντροφό του στην τελετή. Σήμερα, το διάσημο μοντέλο είναι παντρεμένο με τον αθλητή, Tom Brady και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 9χρονο Benjamin και την 6χρονη Vivian.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ