Σάλος με τις γυμνές εμφανίσεις της Μπιάνκα Σένσορι – Η κόρη του Κάνιε Γουέστ και της Κιμ Καρντάσιαν τη ζωγράφισε γυμνή 


Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε μία ανάρτηση στο TikTok της 10χρονης Νορθ Γουέστ, μέσα από το λογαριασμό που χειρίζεται η μητέρα της, Κιμ Καρντάσιαν. Το παιδί   δημοσίευσε μία ζωγραφιά στην οποία απεικονιζόταν γυμνή η «σύζυγος» του πατέρα της, Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι.

Επρόκειτο για μια απεικόνιση του εξωφύλλου του νέου άλμπουμ του Κάνιε Γουεστ με τίτλο Vultures 1. «Αφήστε το παιδί να είναι αθώο» ήταν ένα από τα σχόλια για την ανάρτησή αυτή.

Να επισημανθεί ότι η ανάρτηση έχει διαγραφεί με πηγές που επικαλείται η Daily Mail να υποστηρίζουν ότι η Κιμ Καρντάσιαν είχε διαμηνύσει στον πρώην σύζυγό της να διασφαλίσει ότι η Μπιάνκα δεν θα είναι σχεδόν γυμνή – όπως συμβαίνει συχνά στις δημόσιες εμφανίσεις της – όταν είναι κοντά στα παιδιά της.

Στη ζωγραφιά η Νορθ περιέγραφε για ποια τρία πράγμα ήταν ευγνώμων σήμερα. «Είμαι ευγνώμων για το VULTURES 1 γιατί είναι απίστευτα καλό. Είμαι ευγνώμων επίσης για τους μαύρους γύπες γιατί αν δεν υπήρχαν δεν θα είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ αυτό. Τέλος είμαι ευγνώμων για το τραγούδι Carnival» έγραψε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ