Πονηρός ο βλάχος, αλλά τον τσάκωσε η κυρά μαζί με άλλους 4 σε “τρένο της αγάπης”


Πονηρός ο βλάχος: Αθάνατη ελληνική επαρχία, τσαχπίνα και ερωτιάρα! Έτσι ξεκίνησαν πέντε φίλοι, ώριμα φρούτα, να διευρύνουν τις σχέσεις τους με αλλοδαπές καλλονές

Δώστου ανταλλαγές, δώστου τρενάκια, ταλαίπωροι και ψόφιοι τα πρωινά… μέχρι που ήρθαν τα πειστήρια στα χέρια της συζύγου ενός από τους σέξαλλους!

Meeting με αλλοδαπές

Απίστευτη ιστορία με ερωτικό «τρενάκι» είχε προκαλέσει αναστάτωση στην επαρχιακή μεγαλούπολη και είχε κάνει πολλούς να κλαίνε από τα γέλια.

Πέντε ντόπιοι επιχειρηματίες είχαν κλείσει συμφωνία με τέσσερις καλλίγραμμες αλλοδαπές να συναντιούνται μία φορά την εβδομάδα και να περνούν το βράδυ μαζί.

Μάλιστα, για να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα νοίκιαζαν σε ξενοδοχείο δύο δωμάτια, το ένα δίπλα στο άλλο, και σε διαφορετικό όνομα κάθε φορά. Στο ένα δωμάτιο έμεναν οι κοπέλες και στο άλλο οι επιχειρηματίες.

Πονηρός ο βλάχος, αλλά τον τσάκωσε η κυρά μαζί με άλλους 4 σε “τρένο της αγάπης”

Μόλις το ρολόι έδειχνε μεσάνυχτα, οι πόρτες άνοιγαν και το παιχνίδι κρατούσε μέχρι πρωίας.

Όμως, η ξαφνική κούραση και οι σαββατιάτικες απουσίες από το κρεβάτι έβαλαν ψύλλους στα αυτιά της συζύγου ενός εκ των ζωηρών ανδρών, η οποία προσέλαβε ντετέκτιβ προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει.

Όταν η γυναίκα πληροφορήθηκε τα κατορθώματα του συζύγου της, εισέβαλε μαινόμενη στο ξενοδοχείο πιάνοντάς τον στα πράσα, ενώ από τις φωνές της ξεσηκώθηκε όλο το τετράγωνο.

Κόλαση…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ