Συνελήφθη γνωστός τράπερ στο Ελ. Βενιζέλος – Επιχείρησε να κλέψει βαλίτσες


Οι αρχές συνέλαβαν γνωστό τράπερ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς τον τσάκωσαν οι κάμερες ασφαλείας να προσπαθεί το απόγευμα της Κυριακής να κλέψει δύο βαλίτσες γυναικών.

Ο τράπερ έβαλε τις δύο βαλίτσες πάνω σε καρότσι και προσπάθησε να τις κρύψει σε σακούλα σκουπιδιών

Η πράξη του αυτή, όμως, έγινε αντιληπτή από τον άνθρωπο που παρακολουθεί το κλειστό κύκλωμα του αεροδρομίου. Ήταν μία περίεργη κίνηση, γύρισαν πίσω το βίντεο και διαπίστωσαν την πράξη.

Ο γνωστός τράπερ μπορούσε να κινείται άνετα στο χώρο του αεροδρομίου καθώς δούλευε σε εταιρεία με καρότσια που μεταφέρουν τις βαλίτσες.

Έτσι φέρεται να βρήκε την ευκαιρία και να επιχειρήσει να κλέψει τις δύο βαλίτσες.

Τί δήλωνε ο τράπερ για την αλλαγή στη ζωή του

Ο γνωστός τράπερ εργάζεται σε εταιρεία καθαρισμού στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ενώ η προσπάθειά του να κλέψει τις βαλίτσες επιβατών καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Ο γνωστός τράπερ, είναι 36 ετών και σημειώνει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια του στις πλατφόρμες μουσικής και είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στο κοινό αυτού του είδους μουσικής.

Στο παρελθόν σε συνέντευξή του ο γνωστός τράπερ είχε μιλήσει για το πως άλλαξε η ζωή του μέσω της σωματικής και πνευματικής άσκησης.

«Η αλλαγή στη ζωή μου ήρθε χωρίς να το θέλω, μέσα από τέσσερα πράγματα: την άσκηση –πνευματική, σωματική, ψυχική–, τη χορτοφαγία, τη νηφαλιότητα και τον διαλογισμό. Επειδή ήμουν στο γυμναστήριο και ήθελα να πάρω λίγο όγκο με υγιεινό τρόπο, δοκίμασα ένα τετραήμερο vegan πρόγραμμα του Αvant-Garde Vegan και ο οργανισμός μου μού είπε ότι αυτός είναι καλύτερος τρόπος ζωής. Αισθανόμουν πολύ πιο καλά, έτσι τον άκουσα. Ένιωθα κορεσμένος από τον τρόπο ζωής που είχα μέχρι τότε, έτσι είπα ότι για έναν χρόνο θα μείνω νηφάλιος» είχε πει χαρακτηριστικά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ