Αποκαλυπτική 24χρονη: “Πήγα ταυτόχρονα με…”


Αποκαλυπτική 24χρονη: Οι μαζεμένες φαντασιώσεις της από την εφηβεία, το δώρο γενεθλίων της και η αποκάλυψη του μυστικού της 

Φοβερή αληθινή ιστορία, από ένα κορίτσι που ήξερε τι ήθελε και ήξερε γιατί το έκανε. Πριν την “στολίσετε” και σκεφτείτε αρνητικά, διαβάστε όσα διηγήθηκε για τους λόγους που έκανε κάτι που ήθελε από μικρή κοπέλα.

Η Ειρήνη είναι ένα κορίτσι πολύ συνεσταλμένο, με στόχους και όνειρα. Βρίσκεται στο προτελευταίο έτος των σπουδών της στην ιατρική. Μέχρι την άνοιξη του 2023, είχε μια μακροχρόνια σχέση με έναν νεαρό η οποία έληξε άδοξα λόγω κακοποιητικής συμπεριφοράς και υπερβολικής πίεσης.

Η 24χρονη έχει έναν φίλο PRιστα σε γνωστό μαγαζί των Νοτίων προαστίων της Αττικής. Σε έναν καφέ λίγο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, μεταξύ αστείου και σοβαρού, του είπε να βρει όσο περισσότερους πρόθυμους άντρες μπορεί, να πάνε στην εξοχική μονοκατοικία του Πάρη και να ζήσει όλα όσα φαντάζεται από μικρή, μαζεμένα σε ένα τρίωρο.

Αποκαλυπτική 24χρονη: “Πήγα ταυτόχρονα με 24 άντρες”

Με την μόνη προϋπόθεση, να μην την κακομεταχειριστούν και να την σεβαστούν, λέγοντας χαρακτηριστικά “Θέλω να το ζήσω και ας ακούγεται παράλογο. Δεν θέλω όμως να μου αφήσει κακές αναμνήσεις”.

Ο PRιστας έβαλε μπρος το σχέδιο για να ικανοποιήσει την επιθυμία της φίλης του που γνωρίζει από τα 6 του χρόνια και την εκτιμάει αφάνταστα. Δεδομένου ότι μέσα στον Ιούλιο μπήκε στα 24 της, σκέφτηκε να μαζέψει 24 αγόρια. Και τα κατάφερε.

Έφτασε η ώρα της πραγματοποίησης

Στις αρχές Σεπτέμβρη, απόγευμα Σαββάτου, βρέθηκαν στο εξοχικό του λίγο έξω από το Λαγονήσι όλοι μαζί, σε ένα πριβέ πάρτι, με αρκετή μουσική, αλκοόλ και διάθεση των 24 να ικανοποιήσουν την επιθυμία της Ειρήνης.

Ο μόνος κανόνας ήταν ένας. Να μην της φερθούν βίαια. Και φυσικά να φοράνε όλοι προφυλακτικό κατά τη διείσδυση και να μην καταγραφεί τίποτα από κινητό τηλέφωνο.

Οι νεαροί μαζεύτηκαν και ο PRίστας παρουσίασε την 24χρονη. Όλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό από την ομορφιά της. Η Ειρήνη ωστόσο είχε μια μικρή αμηχανία.

Ξεκίνησαν κάπως “παγωμένα”, αλλά σε ένα τέταρτο της ώρας και αφού ανέλαβε η Ειρήνη, το σαλόνι της μονοκατοικίας άρχισε να θερμαίνεται επικίνδυνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Η 24χρονη είχε γύρω της 24 γυμνά αγόρια που έπρεπε να τα ικανοποιήσει. Και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν είχε ταμπού. Έζησε τη στιγμή που τρεις ήταν από πίσω της, από μπροστά της και στο πρόσωπό της, ενώ παράλληλα είχε στα χέρια της άλλους δυο.

Έφτασε σε δεκάδες οργασμούς -αληθινούς- και κατάφερε να κάνει κάποιους να τελειώσουν και τέσσερις φορές. Ήταν τόσο φιλική και too the point, που το ζούσε με όλη τη δύναμη της ψυχής.

Η κορύφωση και η μεγάλη αποκάλυψη

Όταν τελείωσαν όλοι, πλύθηκαν, ντύθηκαν και έκαναν τον απολογισμό της βραδιάς, ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη. Δείχνοντας σχεδόν όλους με τον δείκτη της και λέγοντας “Εσύ, εσύ, εσύ, δηλαδή όλοι, ήσασταν ο δεύτερος άντρας που πήγα στη ζωή μου. Μέχρι σήμερα το απόγευμα, είχα πάει μόνο με έναν με τον οποίο είχα μακροχρόνια σχέση από τα 17 μου έως πριν λίγους μήνες. Σας ευχαριστώ που κάνατε την επιθυμία μου πραγματικότητα. Ήσασταν όλοι υπέροχοι και ξεχωριστοί”.

Εκεί, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες ευχαριστώντας και οι παρεβρισκόμενοι την Ειρήνη για τις υπέροχες στιγμές.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ