Το γιαούρτι όπως και το κεφίρ, η θρεπτική τους αξία είναι πολύ ανώτερη από το απλό γάλα, λόγο των προβιοτικών οργανισμών που περιέχουν. Σε συνδυασμό με τις πρεβιοτικές ίνες που έχουν τα φρούτα, οι ξηροί καρποί, η βρώμη, το λινέλαιο και το ταχίνι, κάνουν το συγκεκριμένο γεύμα πραγματικά ασυναγώνιστο όσον αφορά την ενίσχυση της μικροβιακής χλωρίδας του εντέρου.
Γράφτηκε απο Ευάγγελος Ζουμπανέας / Διαιτολόγος-Διατροφoλόγος
Δείτο το Βίντεο που ετοίμασα ΕΔΩ :